dokia pisze: ↑10 paź 2018, o 20:20
a nie możesz im pokazać? skoro tak ich pragną??
Już wklejałem. Jak nie ma to znaczy, że moderator usunął.
Dodano po 4 minutach 15 sekundach:
hubertus pisze: ↑11 paź 2018, o 06:56
Jeśli olej jest od @tomek evo to nie ma najmniejszych wątpliwości. Wtedy analizy z innego kraju jak i sam olej w wielu krajach jest taki sam. A jeśli olej nie jest od niego to już wszystko jest możliwe.
Bodex pisze: ↑10 paź 2018, o 21:41
Nie sądzicie , po takich atakach na Tomka , że wam nie warto nic pokazać, udowadniać ?
Po prostu was olał, jak i ja .
Kim wy jesteście ? Wyrocznią jakąś albo innym sądem najwyższym ?
Łącznie z tym nadętym wodzirejem ? Niczego nie jesteście warci , myślicie , że jak wy się na czymś znacie dobrze to już nikt po za wami nie jest mądrzejszy od was ?
Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka
I kto to napisał? Człowiek, któremu udowodniłem, że kłamał. Tak można się pomylić ale ty myliłeś się aż cztery razy w sprawie przebiegu jednej wymiany oleju. Nie sądzisz, że za dużo pomyłek jak na jedna sprawę. O tym, że pisałeś, że wymiany robisz co 15 tys km już nie wspominam. Jak myślisz jesteś wiarygodny dla innych pisząc w ten sposób?
Skoro ty i Tomek nas olaliście to po co tu wchodzicie?
Bzdury piszesz. Jak kupisz ode mnie GM-a to ja Ci nie zagwarantuje jakie on ma parametry bo nie mam dostępu do kart technicznych, na których mógłbym się oprzeć. I tak samo jest z wieloma innymi olejami. Jak kupisz Millersa, Penrite, Eurola czy np. Neste (i wiele innych marek) to jestem Ci w stanie przyporządkować odpowiednią kartę techniczną do konkretnego oleju. Tak trudno to zrozumieć?
Dodano po 7 minutach 25 sekundach:
norbi333 pisze: ↑11 paź 2018, o 06:32
Bodex pisze: ↑10 paź 2018, o 22:21
, że mnie jak i innym silniki się zacierajá ? Bez róźnicy , czy szybko , czy wolno jeżdżą ? A smarowane sá od piczątku tym GM ?
Na
oleju Motul również się zacierały.Tysiącom innych ludzi nie zacierają się
, od tych analiz, które wiele pokazują , dla tych co to rozumią i chcą doszukać się różnicy .
Ciekawe,bo masz podane analizy robione przez Rosjan,które wiele pokazują
Insynuacje, manipulacje to jego metoda .
Powiedziałem bym,że to Wasza metoda. Jak testy pokazują nie po Waszej myśli to nie ten kraj (a pan TomekEVO wrzucał swego czasu parametry super oleju dostępnego w Rosji) .Podobnie z Tobą.Jak nie po Twojej myśli to nie odpowiesz wprost ,a jakieś cytaty nie na temat ,zły rozmiar i tak dalej
To, ze olej jest dostępny w Rosji to nie znaczy, ze jego parametry w Polsce z automatu są inne. Są firmy, które różnicują produkty w zależności od rynku a są takie, które mają identyczny produkt na każdy rynek. Z tego co mi wiadomo GM-a produkuje kilka zakładów produkcyjnych i jest bardzo prawdopodobne, że to są różne oleje na różne rynki w zależności od zakładu produkcyjnego i nie ma w tym nic nadzwyczajnego bo to normalna praktyka.