kecraminsignia pisze: ↑30 wrz 2018, o 12:09Oj Hubertus Hubertus... naprawdę żyjesz w innym świecie. Nie wiem jakim ale innym. Cytat inżynierów Opla w knajpie przed weekendem... Chłopaki jakiś podwykonawca spartolił robotę z panewkami ico teraz. Trudno pakujemy do aut. Najwyżej będziemy udawać że użytkownicy zawinili. I tak pojadą do "Józka" to im wymieniona inne a jak się silnik zatrze to tym bardziej nie nasza wina. Zróbmy im jeszcze po złości i zwiększmy margines pojawiania się informacji o niskim ciśnieniu. Ale jaja. Ubaw po pachy będzie. Tylko cicho panowie pamiętacie. To nie my... Zdrowie...
Tak się żyje w świecie korpo. Prawda Dokia .... tylko spa, drinki a resztę pies j...
Żyjemy w epoce średniowiecza...takie czasy...
Sorry jeżeli kogoś uraziłem ale już...
Średniowiecze... Igor z pewną sprawą mi o tym czasem przypomina, ale nie powiem
No tak, spiski, same spiski, wszystkich wokół....
Ja nie znam się na tych A20DTH bo ja mam i miałam zawsze lęki przed dieslami. Z tego co wiem o silnikach to znacząco różnią się energiami pracy własnej wasze klekoty i moja bena
a korpo? @kecraminsignia - tak nie pisz, bo wszyscy będą myśleli że my w korpo to tylko w SPA ciągle itp i na czerwonych dywanach lub wysokich obcasach