--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuIII Ogólnopolski Zlot ICP - Dyskusja
-
sonnenberg
Re: III Ogólnopolski Zlot ICP - Dyskusja
na I zlocie to raczej grill był dramatyczny a cena chyba około 70/osobę
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Podczas dyskusji na II zlocie raczej wszyscy byli zgodni aby warunki były podobne do tych z II zlotu.
Wiele osób chciało aby kolejny odbył się w Wawrzkowiznie więc próbujemy.
Jak będzie bas dużo to możemy ponegocjować.
Póki co 10 chętnych
Wiele osób chciało aby kolejny odbył się w Wawrzkowiznie więc próbujemy.
Jak będzie bas dużo to możemy ponegocjować.
Póki co 10 chętnych
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Nie byłem na pierwszym zlocie, ale zawartość proponowanego menu na tegoroczny zlot zapewne jest podobna.
Żeby nie być gołosłownym, spójrzcie, jakie było menu w zeszłym roku, za dużo niższą cenę:
Żeby nie być gołosłownym, spójrzcie, jakie było menu w zeszłym roku, za dużo niższą cenę:
Engine pisze:Mamy do wyboru propozycje na obiadokolację i obiadokolację grillową. Musimy wybrać po jednej propozycji z dostępnych poniżej:
Kolecja do 3 godzin
Kolacja grillowa za 50,00 zł/os. +5zł napoje (kawa, herbata)
PROPOZYCJA I
grillowany karczek uprzednio marynowany w ziołach
kurczak po kapitańsku z rumowej marynaty
grillowane kiełbaski glazurowane miodem
krupnioki w chrupiącej skórce
sałatka z oliwkami i grillowanym indykiem
grillowane cukinie i bakłażany
ser panierowany
mix surówek
Dodatki
dippy smakowe
pieczywo mieszane
wiejski smalec ze skwarkami
ogórki z beczki
PROPOZYCJA II
Grillowane pikantne skrzydełka na sposób meksykański
Kiełbasa z rusztu
Krupnioki w chrupiącej skórce z prażoną cebulką
Polski żur na naturalnym zakwasie podawany w kociołku
Kark z grilla w marynacie z owoców leśnych
Sałatka z oliwkami, pomidorem i ogórkiem
Dodatki
dippy smakowe
smalec ze skwarkami
pieczywo mieszane
ogórki z beczki
PROPOZYCJA III
Grillowany filet z kurczaka marynowany w rozmarynie
Węgierska zupa gulaszowa pikantna
Arabskie szaszłyki przekładane pieczarką
Kaszanka grillowana
Kiełbasa z rusztu
Zasmażana kapusta podawana w kociołku
Kolorowa sałatka kapuściana
Dodatki
dippy smakowe
smalec ze skwarkami
pieczywo mieszane
ogórki z beczki
Obiadokolacje Cena 40 zł/osoby +5zł napoje (herbata, kawa, woda mineralna)
Zestaw I
Danie ciepłe Rolada z indyka na sosie cytrynowym z puree ziemniaczanym i sałatką z kapusty pekińskiej
Przekąski Mięsa pieczone z sosem chrzanowo żurawinowym Pasztet z suszoną śliwką Sałatka z serem feta, oliwkami i pomidorem Marynaty Masło smakowe Pieczywo mieszane
Zestaw II
Danie ciepłe Grillowana pierś z kurczaka z mozarellą i ziemniakami z pieca z surówką z selera i rodzynek
Przekąski Półmiski suchych wędlin Śledziki przekąskowe po polsku Sałatka z grillowanym kurczakiem Świeże warzywa Masło Pieczywo mieszane
Zestaw III
Danie ciepłe Karczek w sosie własnym z kluskami śląskimi i zasmażanymi buraczkami
Przekąski Plastry pieczonego indyka w galarecie Ryba po grecku Sałatka jarzynowa Pieczona papryka faszerowana ryżem i kurczakiem Masło Pieczywo różne
Zestaw IV
Danie ciepłe Dorsz soute na grillowanej cukini z makaronem pene i pikantną sałatką ogórkową
Przekąski Deski serów twardych i pleśniowych Steki selerowe przekładane pieczonym bakłażanem Sałatka caprese Pieczarki z patelni faszerowane toffu Masło smakowe Ciemne pieczywo
Z mojej strony proponowałbym:
Obiadokolacja grillowa - propozycja I
Obiadokolacja - zestaw II
Słucham opinii i propozycji
AmazingEvents - wlepię wszystko do pierwszego postu. Postaram się jeszcze dziś. Co do sponsorów to przyznaje się, że nie miałem nigdy z tym styczności i liczę na pomoc
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Taka prozaiczna sprawa jeszcze: skoro dużo osób przybędzie z dziećmi, to chyba menu powinno być bardziej urozmaicone, bo przypuszczam, że karczek, kaszanka itp., to raczej mogą się cieszyć małym powodzeniem u najmłodszych.
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- peja-1991
- Kontakt:
Piohib w Molo było lepsze menu i cena niższa to fakt.
Tu opcji może być więcej ale kwota idzie do góry.
Wszystkim dogodzić się nie da. Zwłaszcza dzieciom - jedno może być uczulone a drugie nie.
Gdybym chciał podejmować decyzję patrząc na moją Córkę to pewnie nie bylibyście zadowoleni.
Tu opcji może być więcej ale kwota idzie do góry.
Wszystkim dogodzić się nie da. Zwłaszcza dzieciom - jedno może być uczulone a drugie nie.
Gdybym chciał podejmować decyzję patrząc na moją Córkę to pewnie nie bylibyście zadowoleni.
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Już pisałem przecież jakiś czas temu: po co zmieniać, skoro było ok.
A może nawet daliby jakiś rabat, ze względu na to, że ponownie skorzystalibyśmy z ich gościnności.
Przynajmniej, ja bym od tego zaczął, ewentualnie następnie szukałbym innej opcji.

A może nawet daliby jakiś rabat, ze względu na to, że ponownie skorzystalibyśmy z ich gościnności.
Przynajmniej, ja bym od tego zaczął, ewentualnie następnie szukałbym innej opcji.
- peja-1991
- Kontakt:
No widzisz a podczas dyskusji wiele osób nie chciało Smardzewic.
- profek
- Użytkownik
- Auto: INSIGNIA
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Łódź
- Otrzymał piwo: 4 razy
Chętnych na zlot pewnie będzie więcej,nie wszyscy jedziemy na 2,3 dni.Ja na przykład będę tylko w sobotę Smardzewice czy Wawrzkowizna to nie jest jakoś specjalnie daleko,ale np.ognisko lub właśnie grilla wieczorem to moglibyśmy zrobić sami.I atrakcji na tym zlocie zaplanować więcej z uwzględnieniem właśnie osób takich jak ja.Nie dziwię się że frekwencja jest na razie tak nie liczna,spieracie się czy zjeść to czy tamto im za ile.Zręcznościówki czy 1/4 mili nie zrobisz na trawie.Ale to tylko moja opinia.
-
Pobo1315
Osoboście również uważam, że Smardzewice były ok, podobało mi się to że mieliśmy swoje odosobnione miejsce na pozostawienie aut gdzie mogliśmy spędzać czas (chyba, że tu też tak będzie) ale skoro zarząd zatwierdził tak a nie inaczej to się dostosuje choć słusznym byłoby stworzenie ankiety smardzewice v wawrzkowizna.
Ps. Proponuje aby wrzucić wszystko do jednego tematu albo drugi zrobić w bardziej jasnym temacie np. Zapisy na II zlot ICP bo znowu tematy się mieszają.
Ps. Proponuje aby wrzucić wszystko do jednego tematu albo drugi zrobić w bardziej jasnym temacie np. Zapisy na II zlot ICP bo znowu tematy się mieszają.
-
sonnenberg
moje 3 grosze 
rok temu bylo fajnie zarówno lokalowo jak i jedzeniowo - cenowo też akceptowalnie. Uważam, że jechać jeszcze raz w to samo miejsce to trochę bez sensu mimo pozytywnej oceny.
Nie byłem nigdy na Wawrzkowiźnie więc uważam, że warto dać im szansę.
Napiszę jeszcze pewnie to samo co pisalem przed poprzednim zlotem - jadę na zlot aby spotkać ludzi, napić się z nimi piwa, zjeść coś dobrego a nie po to aby ścigać się autem - ot taki piknik ze mnie
rok temu bylo fajnie zarówno lokalowo jak i jedzeniowo - cenowo też akceptowalnie. Uważam, że jechać jeszcze raz w to samo miejsce to trochę bez sensu mimo pozytywnej oceny.
Nie byłem nigdy na Wawrzkowiźnie więc uważam, że warto dać im szansę.
Napiszę jeszcze pewnie to samo co pisalem przed poprzednim zlotem - jadę na zlot aby spotkać ludzi, napić się z nimi piwa, zjeść coś dobrego a nie po to aby ścigać się autem - ot taki piknik ze mnie
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Chyba raczej Janusz.sonnenberg pisze:... - ot taki piknik ze mnie
Podpisuję się pod Twoją wypowiedzią, ale skoro było ok, to po co przepłacać.
-
sonnenberg
muszę zmienić w opisie z GTI na TDIpiohib pisze: Chyba raczej Janusz.![]()
Koniec off-topa
- peja-1991
- Kontakt:
Profek jak widzisz przeprowadzenie zręcznościowych konkurencji w 10 aut z czego pewnie 5 nie będzie chciało brać udziału?
Po raz kolejny powtórzę, że to zlot insigni a nie Evo czy sti.
Gdy będziemy mieć frekwencję kilkudziesięciu aut chętnie rajd można zrobić ale nie jestem zwolennikiem 1/4 mili w autach które że sportem nie mają nic wspólnego.
Uważam, że na poprzednim zlocie było wystarczająco atrakcji i zabawy a w tym pewnie coś jeszcze wymyślimy.
Co do wyboru miejsca, ja jestem zdanie aby co roku zlot odbywał się nie tylko w innym miejscu ale nawet w innej części Polski.
Dla mnie 200 czy 500 kilometrów to nie jest problem ale póki co został Zlot w centralnej Polsce.
Na kolację grillowa może każdy dołączyć nawet jak nie zostaje w hotelu.
Po raz kolejny powtórzę, że to zlot insigni a nie Evo czy sti.
Gdy będziemy mieć frekwencję kilkudziesięciu aut chętnie rajd można zrobić ale nie jestem zwolennikiem 1/4 mili w autach które że sportem nie mają nic wspólnego.
Uważam, że na poprzednim zlocie było wystarczająco atrakcji i zabawy a w tym pewnie coś jeszcze wymyślimy.
Co do wyboru miejsca, ja jestem zdanie aby co roku zlot odbywał się nie tylko w innym miejscu ale nawet w innej części Polski.
Dla mnie 200 czy 500 kilometrów to nie jest problem ale póki co został Zlot w centralnej Polsce.
Na kolację grillowa może każdy dołączyć nawet jak nie zostaje w hotelu.
- profek
- Użytkownik
Cwiartka jak popularnie nazywa się ten konkurs to był tylko przykład.Zresztą nie wiadomo jak użytkownicy zapatrują się na tego typu zabawy w końcu jest dział tuning.W takim razie chciałbym zapytać zarząd w jaki sposób chce zachęcić klubowiczów i forumowiczów do udziału w nadchodzącym zlocie?
- KaMYk
- Zapaleniec
- Auto: Dodge Charger R/T
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Mochowo
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 12 razy
A co tu zachęcać, kto ma życzenie to jedzie. To nie komercyjna impreza, na którą trzeba zachęcać.
Jak już tu ktoś napisał, liczy się spotkanie z ludźmi.
Na ATT na zlotach też imprez jakiś na lotnisku nie ma, jakieś drobne zabawy czy gry, żeby jakość czas zorganizować, ale każdy jedzie, aby się spotkać, pogadać o autach itp...
Jak już tu ktoś napisał, liczy się spotkanie z ludźmi.
Na ATT na zlotach też imprez jakiś na lotnisku nie ma, jakieś drobne zabawy czy gry, żeby jakość czas zorganizować, ale każdy jedzie, aby się spotkać, pogadać o autach itp...
- peja-1991
- Kontakt:
Profek - nie mamy zamiaru jakoś specjalnie zachęcać. Kto był na poprzednim lub poprzednich zlotach ten raczej przyjedzie, a kto nie przyjedzie niech żałuje.
Na obecną chwilę mierzymy siły i zamiary- przerabialiśmy dwukrotnie temat atrakcji i wspólnie doszliśmy do wspólnych wniosków.
Na obecną chwilę mierzymy siły i zamiary- przerabialiśmy dwukrotnie temat atrakcji i wspólnie doszliśmy do wspólnych wniosków.
- profek
- Użytkownik
Ja nie mam niczego złego na myśli,a tym bardziej nie chcę nikomu niczego zarzucać.Pewnie że zlot jest po to żeby spotkać się z ludźmi i pogadać o autach.Tylko marzy mi się taki zlot gdzie będzie nas więcej niż 10-ciu.Ot i cała sprawa.
- KaMYk
- Zapaleniec
- Auto: Dodge Charger R/T
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Mochowo
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 12 razy
Pamiętaj, że to mały klub. AKP ma 26500 użytkowników, pewnie z 10% aktywnych a na zlocie jest max 150 osób
To forum ma 3700 użytkowników, pewnie ze 300 aktywnych, to jak na zlot przyjedzie 10 max 15 osób to już jest dobrze. Takie realia
To forum ma 3700 użytkowników, pewnie ze 300 aktywnych, to jak na zlot przyjedzie 10 max 15 osób to już jest dobrze. Takie realia
- Mario
- Użytkownik
- Auto: Insignia Exlusive
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Warszawa-Bemowo
- Otrzymał piwo: 3 razy
Na początku entuzjazm, chęci, aspiracje są bardzo duże, a ostatecznie na złocie jest kilku klubowiczów.
Wysłane z iPhone
Wysłane z iPhone
-
krajes