szymek1976 pisze:światła mijania mają świecić tak jak na twoim zdjęciu jak jest lampa halogenowa a nie soczewka
Dlaczego więc tak świecą moje AFLe przy prędkości powyżej 30km/h?
kozak pisze:od kiedy do soczewek potrzebne jest samopoziomowanie i spryski ?
Od wtedy odkąd się wkłada za nie xenony lub HIDy. Natomiast LEDy to w ogóle nie powinny tam się znaleźć (św. mijania).
PS. Nie jestem "strażnikiem". Po prostu nie znoszę "druciarstwa" wpływającego na bezpieczeństwo innych...
Załóż fabryczne lampy z cała instalacją to możemy pogadać...
szymek1976 pisze:I jeszcze jedno kąt załamania odpowiedni na Angielskie przepisy
A Ty jeździsz w UK? Wybacz, ale profil masz nieuzupełniony a w myślach czytać nie umiem skąd jesteś.
szymek1976 pisze:czy ty chłopie kiedyś zrobiłes coś sam??? własnymi rękami nawet takie druciarstwo z chęci poprawienia samopoczucia????
Wiele rzeczy "chłopie", i to w niejednym samochodzie... Jednak robiłem to używając oryginalnych i przewidzianych dla danego samochodu części.
OLO85 pisze:Co do poziomowania i sprysków to chyba nie ma konieczności jeśli się nie wkłada HID-ów
Od razu widać, że on ma w tych lampach HIDy albo LEDy... No chyba, że to jakieś żarówki halogenowe a na zdjęciach podbity balans bieli.
PS. @szymek1976, to jest forum dyskusyjne, mam prawo mieć odmienne zdanie od Twojego. Szanuję Twoje zdanie, więc i Ty uszanuj moje. Zgadzać się z nim nie musisz. Tyle z mojej strony.