--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuŁódzkie spotkania
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Re: Łódzkie spotkania
Chyba trzeba zrobić:
1. piohib
2. sonnenberg
3. ...
1. piohib
2. sonnenberg
3. ...
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
-
pablosss123
O rety, w sobotę mam mega imprezę i w niedzielę na pewno nie dam rady
. A bardzo chciałem być, szkoda. Owocnego spota, hej.
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Trzeba podjąć jakąś decyzję.
Zważywszy na znikome zainteresowanie, odwołujemy spotkanie.
Proponuję myśleć już nad terminem po nowym roku, bo znając życie, w tym już nic nie zorganizujemy (weekendy zakupowe przed świętami).
Zważywszy na znikome zainteresowanie, odwołujemy spotkanie.
Proponuję myśleć już nad terminem po nowym roku, bo znając życie, w tym już nic nie zorganizujemy (weekendy zakupowe przed świętami).
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- Engine
- Zapaleniec
- Auto: BMW F10 525D xDrive
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Śląsk
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Chłopaki, zbierzcie się, Ci którzy chcą się spotkać na pewny spot i wpadnijcie do Olkusza
Będziemy pewnie coś organizować niebawem i nie zdarzyło się, żeby spot był odwołany - zawsze kilka osób znajdzie czas
Wiem że macie dość kawałek, ale widzę po determinacji niektórych, że chcieliby się spotkać, tylko nie ma z kim, a więc zapraszam serdecznie
Mogę wam dać znać na PW jeśli coś będzie wiadomo odnośnie spota (jeśli nie obserwujecie tematu spotów w Olkuszu 
-
sonnenberg
3 godziny w jedną stronę...musiałbym pojechać na cały weekend. Hmm jest to do zrobienia ale potrzebuję znać sporo wcześniej datę..
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Witamy.
Jak będziemy coś organizować, to info znajdziesz właśnie w tym temacie.
Jak będziemy coś organizować, to info znajdziesz właśnie w tym temacie.
-
sonnenberg
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Koledzy, trzeba ogarnąć jakiś termin. Wspomniany powyżej 24.01 wydaje się w porządku.
Tak jak wcześniej ustaliliśmy, spotkanie w "ciepłych" warunkach, czyli ponawiam propozycję karczmy Czarci Ruszt(chyba, że zaproponuje ktoś inne miejsce).
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. ...
Tak jak wcześniej ustaliliśmy, spotkanie w "ciepłych" warunkach, czyli ponawiam propozycję karczmy Czarci Ruszt(chyba, że zaproponuje ktoś inne miejsce).
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. ...
- profek
- Użytkownik
- Auto: INSIGNIA
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Łódź
- Otrzymał piwo: 4 razy
Koledzy, trzeba ogarnąć jakiś termin. Wspomniany powyżej 24.01 wydaje się w porządku.
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. profek
3.
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. profek
3.
-
Ajtuj
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. profek
3. Ajtuj
4.
Mi karczma pasuje, tylko co do godziny, to wypadało by jak by było jeszcze jasno, albo w godzinach wieczornych jakiś parking, np silver, port itp... co wy na to ?
Skoro obiad, to może 14?
Lista:
1. piohib
2. profek
3. Ajtuj
4.
Mi karczma pasuje, tylko co do godziny, to wypadało by jak by było jeszcze jasno, albo w godzinach wieczornych jakiś parking, np silver, port itp... co wy na to ?
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
O 14 będzie jasno jeszcze przecież. Forma spotkania została ustalona na ostatnim spocie, więc już nic nie zmieniamy.
P.S.
Prośba o nie cytowanie całego mojego postu, tylko kopiowanie listy.
P.S.
Prośba o nie cytowanie całego mojego postu, tylko kopiowanie listy.