--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuŁódzkie spotkania
- piohib
- Użytkownik
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: A16XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Re: Łódzkie spotkania
A sorki, poprawione.
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
- profek
- Użytkownik
- Auto: INSIGNIA
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Łódź
- Otrzymał piwo: 4 razy
No panowie nowy miesiąc puka nieśmiało do drzwi.Rozmawialiśmy na spocie że przydała by się miejscówka z kateringiem na rozgrzewkę.Tak więc pomyślałem żeby zrobić coś w rodzaju sondy,kiedy spot w listopadzie no i przede wszystkim gdzie.Proszę pamiętać że lokalizacja powinna spełniać kilka warunków:
1.powinna posiadać przyzwoity parking,żeby nasze ślicznoty miały wygodnie
2.być ogólnie dostępna,żeby w miarę możliwości uczestnicy nie mieli problemów z trafieniem
3.musi być ciepło
4.jeśli to możliwe żeby nie było potrzeby rezerwacji
5.jako że to nasz pierwszy spot w takiej okoliczności nie namawiam nikogo na nie wiadomo jakie przyjęcie
6.jeśli nasze 0,5 miały by ochotę nam towarzyszyć niech i dla nich będzie przyjaźnie
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie i propozycje to oczywiście zapraszam do dyskusji.
1.powinna posiadać przyzwoity parking,żeby nasze ślicznoty miały wygodnie
2.być ogólnie dostępna,żeby w miarę możliwości uczestnicy nie mieli problemów z trafieniem
3.musi być ciepło
4.jeśli to możliwe żeby nie było potrzeby rezerwacji
5.jako że to nasz pierwszy spot w takiej okoliczności nie namawiam nikogo na nie wiadomo jakie przyjęcie
6.jeśli nasze 0,5 miały by ochotę nam towarzyszyć niech i dla nich będzie przyjaźnie
Jeśli ktoś ma jakieś sugestie i propozycje to oczywiście zapraszam do dyskusji.
- emtezet
- Użytkownik
- Auto: Insignia 2.0 CDTI
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2011
- Otrzymał piwo: 1 raz
Ja urlopuje i przez pierwsze dwa tygodnie listopada nie będzie mnie raczej w Łodzi. Zatem mi odpowiada wstępnie dopiero weekend 21-22 listopada.
Co do miejscówki to ostatnio jechałem Włókniarzami i zobaczyłem Karczmę Polską http://www.karczmapolska.pl/index.php . Woli ścisłości, ja tam nie byłem, tylko tak mi się przypomniało przy okazji pisania posta.
Co do miejscówki to ostatnio jechałem Włókniarzami i zobaczyłem Karczmę Polską http://www.karczmapolska.pl/index.php . Woli ścisłości, ja tam nie byłem, tylko tak mi się przypomniało przy okazji pisania posta.
-
pablosss123
Bardzo dobry pomysł z tym spotem. 0,5 jako kierowcy ( proponujcie dobry obiad ) a my pogawędzimy przy piwku.
Proponuję moje strony, czyli OSiR Góra Kamieńsk. www.gorakamiensk.info/ - patrz kamera Live .
Autka ustawimy na widoku kamer i każdy z ICP nas zobaczy na żywo. A my przy PIWKU i obiadku miło spędzimy czas u podnuża najwyższego szczytu w centralnej Polsce.
Pozdrawiam.
Proponuję moje strony, czyli OSiR Góra Kamieńsk. www.gorakamiensk.info/ - patrz kamera Live .
Autka ustawimy na widoku kamer i każdy z ICP nas zobaczy na żywo. A my przy PIWKU i obiadku miło spędzimy czas u podnuża najwyższego szczytu w centralnej Polsce.
Pozdrawiam.
- emtezet
- Użytkownik
Z Łodzi to jednak spory kawałek, jakieś 75km w jedną stronę. W zimie często tam jeżdżę na narty i deskę.
A autek raczej nie pozwolą nam postawić w widoku tej kamery online bo musiałyby stać u podnóża góry na trawie albo kostce.
A autek raczej nie pozwolą nam postawić w widoku tej kamery online bo musiałyby stać u podnóża góry na trawie albo kostce.
-
pablosss123
O ustawienie aut ja się będę martwił a odległość z Łodzi fakt jest kawałek, będziecie mogli DPF przepalić. Raz nie zawsze. Ja do Łodzi na spoty jeździłem i nie marudziłem. A wyrwać się trochę na świeże powietrze. 
-
sonnenberg
Ja na Kamieńsk się piszę
Chyba, że do tego czasu VW upadnie i będę musiał zdać auto
Chyba, że do tego czasu VW upadnie i będę musiał zdać auto
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Mi też Kamieńsk by pasował.
Jak pozostali??
Jak pozostali??
"Celem wojny nie jest śmierć za ojczyznę, ale sprawienie, aby tamci s... umierali za swoją" Generał George Smith Patton
-
pablosss123
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Więcej chętnych nie ma? Bo powoli trzeba coś ustalić.
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
1. sonnenberg
2. profek
3. piohib
2. profek
3. piohib
- piohib
- Użytkownik
- Miasto:
Panowie, zostało kilka dni, frekwencja nie powala, co robimy?
- emtezet
- Użytkownik
Ja mam żonę w szpitalu i muszę siedzieć z dzieckiem. Więc niestety odpadam z tego spota.
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka