co do reszty - brawo za działanie
tylko kiedy chciałbyś przeprowadzić te konkurencję ? o której będziesz w sobotę?
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuPobo1315 pisze:Spacer farmera – rekwizyt to akumulator - przywiozę jakiś
- Martwy ciąg z kanistrem / bańką z paliwem (zwycięzca dostaje zalany kanister czy bankę 5l on lub pb – tu potrzebna zgoda zarządu na przeznaczenie funduszy na 5l on i 5l pb – biore na siebie przywiezienie). Bańki z paliwem można zastąpic akumulatorem (też jakiś zurzyty znajdę)
- Parkowanie przodem lub tyłem pod butelkę / puszkę z browarem bez użycia czujników parkowania (kto bliżej ten zwycięża, nie liczy się dotknięcie ani przewrócenie butelki czy puszki - do tego przygotowałbym jakieś zasady aby nie było tak łatwo czyli np trzeba zaparkować na raz aby co chwilę nie podjeżdżać po centymetrze)
- Rzut w dal wałem korbowym, oponą lub tarczą hamulcową ( w zależności od tego co miałbym do wzięcia - jest boisko więc można to zrobić - rekwizyty przywiozę)
Brawo pobo, za całośćPobo1315 pisze:zgodzi się ze mną wielu, którzy sądzą, że od organizacji jest organizator.
od tego jest forum, żeby wyrazić swoją opinięEngine pisze:oprócz wytykania tego co Ci się nie podoba,
Przecież jest tam utwardzony parking, więc w czym problem ??Engine pisze:Konkurencji na zmianę koła nie będzie, bo nie mamy utwardzonego terenu na ośrodku.
ile razy prosiłem się już tutaj o podstawowe materiały do pozyskania sponsorów???!!!!!!!!!!! A skoro nie jest w stanie nikt takich informacji dostarczyc, to chociaż to napiszcie, bo kolejne tygodnie lecą, a można by coś ogarnąć jeszcze.Engine pisze:pomocy do tej pory z Twojej strony nie było i pewnie nie będzie.
Zapraszam serdecznie tydzień po Zlocie do Moto Parku Ułęż https://www.facebook.com/events/1615714465310189/Engine pisze:Chętnie zobaczę Cię jako organizatora kolejnego zlotu i też pooceniam Twoją robotę siedząc przed kompem i nic nie robiąc związanego ze zlotem.