bo będę w poznaniu z koło 10-tej to może bym podleciał na rozszerzenie kompa
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuRozszerzenie komputera
-
yarek82
Re: Rozszerzenie komputera
kmy o której będziesz w tuneforce???
-
maniek22777
Witam jutro bede w okolicach okonek jastrowie będę przejeżdzał przez wałcz i mirosławiec jeśli ktoś jest zainteresowany rozszerzeniem kompa to proszę o kontakt na priv. Dodam jeszcze że dzisiaj podłączałem dwie iśie jedna za 2010 druga z 2011 i zero problemów więc czekam na chętnych.
- KaMYk
- Zapaleniec
- Auto: Dodge Charger R/T
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Mochowo
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 12 razy
Będę od 09:00, możemy zrobić, nie ma problemu.yarek82 pisze:kmy o której będziesz w tuneforce
- KaMYk
- Zapaleniec
Potwierdzę jeszcze raz, jak by ktoś miał jakieś obawy, 23-02 w Poznaniu w TuneForce (Krzeszowicka 25), od godz. 09:00 będę miał op-coma (oryginał) i jeśli ktoś chce rozszerzyć komputer, lub wykasować, sprawdzić błędy, to zapraszam, nawet bez umawiania. Będę tam na pewno do 14:00 a raczej dłużej.
I potwierdzam, żeby nie było nieporozumień, zrobię to dla forumowiczów po koleżeńsku za free.
Mam zasadę, że na forum pomagam, a nie zarabiam. Do zarabiania mam inne zajęcie
.
Także zapraszam. Jak ktoś chce nr telefonu pisać na PW.
Będę wracał przez Gniezno, Strzelno, Kruszwicę, Włocławek, jeśli ktoś po trasie, to podać na PW telefon, to będę po południu lub wieczorem dzwonił, mogę się na te 10 min zatrzymać. Tylko nie znam dokładnie tych miast, to jak już to bym prosił o dojechanie gdzieś na stację paliw przy trasie.
I potwierdzam, żeby nie było nieporozumień, zrobię to dla forumowiczów po koleżeńsku za free.
Mam zasadę, że na forum pomagam, a nie zarabiam. Do zarabiania mam inne zajęcie
Także zapraszam. Jak ktoś chce nr telefonu pisać na PW.
Będę wracał przez Gniezno, Strzelno, Kruszwicę, Włocławek, jeśli ktoś po trasie, to podać na PW telefon, to będę po południu lub wieczorem dzwonił, mogę się na te 10 min zatrzymać. Tylko nie znam dokładnie tych miast, to jak już to bym prosił o dojechanie gdzieś na stację paliw przy trasie.
-
autowada
Mówię o programie, niestety ADAKO jest mocno w tyle w stosunku do wersji angielskiej.kmy pisze:Mówisz o programie czy interfejsie?
Ja kupiłem w końcu roku 2014 i mam interfejs D+, ale soft był jeszcze z 2013.
Czyżby Adako wypuściło aktualizację?
Oczywiście piszę o oryginale.
Mam najnowszą wersję angielskiego oprogramowania, polska jest 2 lata do tyłu
To jeszcze nie jest oficjalne wydanie, ale już można mniej więcej sprawdzić ew zmiany.
-
P405
- Zapaleniec
- Auto: Insignia CDTI
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Leszno
- Otrzymał piwo: 28 razy
To jakie ma oznaczenia ta angielska wersja ? I możesz zerknąć czy ma silnik 2,2 D w Captivie albo Antarze.
-
autowada
Wersja: 141204d Jutro sprawdzę i dam Ci znać, bo nie mam przy sobie interfejsu.
- KaMYk
- Zapaleniec
@autowada, chętnie sam przetestowałbym program, wysłałem Ci PW.
Możesz sprawdzić i dać odpowiedź?
Możesz sprawdzić i dać odpowiedź?
-
P405
- Zapaleniec
Na tej stronie jest opisane co można starszymi wersjami.
http://op-com.hu/updates/webupdate_gb.htm
http://op-com.hu/updates/webupdate_gb.htm
-
autowada
Antara
Captiva
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
P405
- Zapaleniec
Dzięki za info, z tego wychodzi, że Captivy 2011 z silnikiem 2,2 dizel 184 KM raczej się nie da podpiąć.Przynajmniej na vaxcom nie dało rady sprawdzić silnika. Jakieś inne moduły typu napęd 4x4 poszły.
-
Bero
Rozszerzenie komputera
autowada: czy w Insigni MY2009 potrafisz wyłączyć albo najlepiej przyciszyć sygnał nie zapiętych pasów? Mam DVD800 Infinity, ten dźwięk jest bardzo głośny i leci przez głośniki.
Drugie pytanie: czy w DVD800 da się wyłączyć konieczność potwierdzania komunikatu bezpieczeństwa, ten który zawsze sie pokazuje przy pierwszym włączeniu Navi.?
I jeszcze jedno pytanie: czy da się tym twoim Opcomem wykalibrować czujniki ciśnienia, powinna być opcja ustawienia jakie koła/opony są na aucie, w ASO mi to kiedyś robili ale chyba coś źle wybrali bo mi zaniża ciśnienie.
Sent from my iPhone
Drugie pytanie: czy w DVD800 da się wyłączyć konieczność potwierdzania komunikatu bezpieczeństwa, ten który zawsze sie pokazuje przy pierwszym włączeniu Navi.?
I jeszcze jedno pytanie: czy da się tym twoim Opcomem wykalibrować czujniki ciśnienia, powinna być opcja ustawienia jakie koła/opony są na aucie, w ASO mi to kiedyś robili ale chyba coś źle wybrali bo mi zaniża ciśnienie.
Sent from my iPhone
-
autowada
Nie testowałem jeszcze najnowszej wersji OP-COMa nie wiem czy doszły nowe funkcje, w starej dało się jedynie rozszerzyć dane komputera i ustawić obwód koła. Z pasami nie było żadnych opcji. Jak ktoś do mnie przyjedzie z Insignią, albo Astrą J to sprawdzę dostępne opcje na nowym programie.
-
maniek22777
Jeżeli jest ktoś zainteresowany rozszerzeniem komputera w zachodniopomorskim zapraszam o wiadomość na priv ostatnio podłĄczałem dwie iśie i koledzy są zadowoleni. Udało się podłączyć nawet 2011 rok bez żadnych problemów. Zapraszam
Ostatnio zmieniony 22 lut 2015, o 23:02 przez maniek22777, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Słownik nie gryzie!
Powód: Słownik nie gryzie!
-
Bero
autowada: jak bym był w Warszawie (a w ciągu miesiąca powinienem być) to mógł bym do Ciebie wpaść i zobaczyli byśmy czy da się coś zrobić? Komputer mam rozszerzony ale te pasy i koła ewentualnie 
-
autowada
Jak będą chętni to zapraszam, najlepiej wszystko ustalić przez priv bo zaśmiecamy wątek
pozdrawiam
- nika84-24
- Użytkownik
- Auto: insignia sports tour
- Kod silnika: A20DT
- Miasto: Emmerich DE/ Knurów PL
- Otrzymał piwo: 3 razy
Nie tech'a?norbi333 pisze:o może ja coś pomyliłem.A do Vectry to co ASO używa?nika84-24 pisze:Jeszcze w tamtym roku właśnie mdi aso używało do iski, coś się zmieniło?norbi333 pisze:Przecież MDI już chyba do Insigni nie podłączają.