--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuTutaj się witamy
-
Krzysztof Jarzyna
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B20DTR
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Częstochowa
- Postawił piwo: 1 raz
Re: Tutaj się witamy
Witam,
Krzychu z Częstochowy, Insignia B sports tourer 4x4, 154kW, 2,0DTR, miło mi tu gościć 😉
Krzychu z Częstochowy, Insignia B sports tourer 4x4, 154kW, 2,0DTR, miło mi tu gościć 😉
-
klarkson2015
- Nowicjusz
- Auto: opel
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Karkonosze
Witam wszystkich,
stałem się nowym posiadaczem Insigni B Kombi 2018r 2.0 Diesel z automatem 8biegów. przebieg 250 tyś. całkiem fajnie wyposażona. kilka lat temu sprowadzona z DE
jest jakaś możliwość rozkodowania VIN i sprawdzenia wyposażenia i historii serwisowej?
stałem się nowym posiadaczem Insigni B Kombi 2018r 2.0 Diesel z automatem 8biegów. przebieg 250 tyś. całkiem fajnie wyposażona. kilka lat temu sprowadzona z DE
jest jakaś możliwość rozkodowania VIN i sprawdzenia wyposażenia i historii serwisowej?
-
sopelloo
- Nowicjusz
- Auto: Country Tourer 4x4
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Warszawa
-
k469
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia B
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Katowice
Cześć wszystkim,
Jestem nowym użytkownikiem Insignii b z 2018r. z silnikiem B16SHT i manualną skrzynią biegów.
Jestem nowym użytkownikiem Insignii b z 2018r. z silnikiem B16SHT i manualną skrzynią biegów.
-
huubii
- Nowicjusz
- Auto: Jeszcze Zafira B
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Paczkowo
-
IcoSmo
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A18XER
- Miasto: Skierniewice
Witam, jestem szczęśliwym posiadaczem Insigni z 2009 roku z silnikiem A18XER i skrzynią M32.
Mam ją już 4 lata i nie mam na co nadzwyczaj narzekać zdarzały się jakieś pomniejsze awarie typu chłodniczka oleju lub mocowanie amortyzatora tył, nie mniej moje łapki powędrowały do rozłożenia tego autka i korzystając z faktu że chciałem się z wami przywitać to i chciałbym się zapytać gdzie mogę znaleźć dane serwisowe typu momenty dokręcania i dane diagnostyczne wstępnie wam mogę powiedzieć że auto już jest rozłożone
Mam ją już 4 lata i nie mam na co nadzwyczaj narzekać zdarzały się jakieś pomniejsze awarie typu chłodniczka oleju lub mocowanie amortyzatora tył, nie mniej moje łapki powędrowały do rozłożenia tego autka i korzystając z faktu że chciałem się z wami przywitać to i chciałbym się zapytać gdzie mogę znaleźć dane serwisowe typu momenty dokręcania i dane diagnostyczne wstępnie wam mogę powiedzieć że auto już jest rozłożone
- Ryznu
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2022
- Miasto: Rzeszów
Witam, od marca jestem posiadaczem Insigni B Sports Tourer FL rocznik 2022. Silniczek F20DVH, skrzynia automat bodaj AF50-8. Wersja wyposażenia Innovatoion/Elite.
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam.
Wysłane z mojego RMX5070 przy użyciu Tapatalka
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam.
Wysłane z mojego RMX5070 przy użyciu Tapatalka
-
bogdano
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Jaworzno
-
Bogdan74
- Nowicjusz
- Auto: insignia b
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Bobingen
Bcm problem
Witam wszystkich mam problem z BCM .Po zwarciu w oprawce tylnej lampy(połączyłem razem dwa czarne kable wychodzące z oprawki ,bo ułamała sie blaszka w oprawce i moja nie udolna naprawa oprawki doprowadziła do zwarcia o którym nie wiedzialem) przestał działać lewy przód prawy tył wyskakują błędy B3948, B3951 , BCM sklonowany, lampa tylna wymieniona , opór na pinie z kostki BCM od kierunku ma 2.9 Ohm. Ale błędy pojawiają się po wykasowaniu i włączeniu kierunku (parę razy kliknie ale światła się nie zapalają )nie ,mam pojęcia co dalej z tym fantem zrobić.AI sugeruje że tylko GDS2 może odblokować bcm i "licznik zwarć". Pytanie jest czy jest to w ogóle możliwe bo sprawdzałem programami Texa idc5 i niema tam nic takiego w zakładce BCM.prosze o jakieś wskazówki. Dzięki Pisze tu bo nie wiem jak zamieści post pod jakim odnośnikiem.
-
Lakilukone
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia A 1,8
- Kod silnika: A18XER
- Miasto: Tarnowskie Góry
-
autoserwiskopczynski
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20NFT