Witam serdecznie.
Posiadam Insignie B 1.6 cdti z 2018 roku do wymiany mam w niej amortyzatory przednie i tutaj zaczynają się schody..
Jak się okazuje w żadnej hurtowni motoryzacyjnej czy to InterCars, Hart, Auto Partner itd itp. nie mają amortyzatorów przednich do tego samochodu. Dzwoniłem nawet do serwisu Opla i gość powiedział, że amortyzatory są niedostępne..
Czy ktoś się spotkał z takim problemem? Jeśli tak to gdzie zakupił nowe amortyzatory?
Mam tutaj numery oryginału tych amortyzatorów 84155686 prawy oraz lewy to 84155685. Są też nowe numery OE tych amortyzatorów tak mi powiedziano w serwisie ale są niedostępne a oto one 84337979 i 84337980.
Może ktoś spotkał się z takim problemem i gdzieś jednak udało mu się dorwać nowe amortyzatory do przodu do Opla Insigni B 1.6 cdti ? Dostępne są amortyzatory do 2.0 cdti ale zakładać z 2.0 cdti do 1.6 cdti ? Co o tym myślicie? Co z tłumieniem bo zapewne takie amortyzatory mają inna charakterystykę pracy itp. Proszę o porade w tej sprawie.
VIN samochodu jakby coś to W0VZM6EF0J1119258
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuAmortyzatory przednie Insignia B a raczej ich brak
-
Paweledi123
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 19 razy