Aa, i dzisiaj święto lasu w moim samochodzie

Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Generalnie nie ma tu finezji i niestety, ale przynajmniej w tej chwili pożar baterii oznacza zniszczenie auta przez to jaką ilość wody musimy zużyć i działania podjąć by schłodzić baterię.Pro pisze: ↑31 maja 2023, o 16:03Polmetkowy na pewno nie, widziałem na mobile.de samochody z przebiegiem więcej niż "jezioro łabędzie", więc raczej mogą tyle jeździć.
Co do zmiany, to patrząc na ofertę ciężko coś obecnie znaleźć w takiej cenie z takim wyposażeniem i silnikiem powyżej 200 KM. Ale jak już chyba kiedyś wspominałem, moje następne auto to elektryk, ewentualnie hybryda. Zobaczę tylko jak technika będzie się rozwijała i technologia magazynowania energii. A, i najważniejsze: sposoby gaszenia przez PSP![]()

przy chyba najcięższym silniku w IB z automatyczna skrzynia takie doznania, to co musi być w lanosie 

co prawda nie takie, jak wszyscy, ale też działa. Dokładnie kupiłem takie coś jak na zdjęciu poniżej za całe 96,79 PLN z przesyłką. Całość operacji trwała 8 dni z Chin, czyli tyle ile priorytet poczty polskiej z Gdańska do Warszawy lub Krakowa do Wrocławia