Co prawda auto jest już chwilę w moich rękach, ale dopiero teraz postanowiłem je zaprezentować
Po długiej przygodzie z Vectra C nastąpił etap poszukiwań następczyni. Jako że do Vectry w wolnym czasie dołożyłem prawie full opcje i lubiłem jej komfort, następca miał być nie gorszy. I tak po ustawieniu sporej liczby filtrów (począwszy od koloru) na otomoto, moje oczy ujrzały ją... Żartuję, auta szukałem długo, bo na polskim rynku w owym czasie nie było zbyt dużego wyboru. Zastanawiałem się nad wersja 170KM, ale wyszło jak wyszło: 210KM, AT8, 4x4. Czy po ponad pół roku żałuję? A za nic
Insignia ma prawie wszystko z opcji, więc wymienię czego nie ma: bose, automatycznej klapy, schowka na okulary i... I tyle

Od momentu zakupu wleciały gumowe wyściółki schowków, aby nie było słychać walających się rzeczy, dedykowane zasłonki w okna (pomimo przyciemnienia i tak potomkinie narzekały na słońce), dywaniki welur i LEDy w bagażniku i lampach tył.
Auto w lecie śmiga na Michelin PS4 245/45/18, zima Yokohama BluEarth ten sam rozmiar. Zastanawiałem się nad drugim kompletem felg, ale nie mogłem się zdecydować na jakieś pasujące.
Co do planów na przyszłość... W Vectre spędziłem bardzo dużo czasu na modyfikacjach, tutaj już nie ma za bardzo pola do popisu, zatem skupię się na obsługach na czas. Najbliższą to olej w skrzyni, ponieważ pękło 60kkm.
Pozdrawiam
Gratulacje zakupu.
karawan musiał być, że względu na latorośle