Dodano po 1 minucie 38 sekundach:
Bartol Ty masz ten sam silnik ? Przy jakich obrotach zazwyczaj zmieniasz biegi na trasie ?
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuJa miałem to samo. Oczywiście odpięcie aku, które rowziązuje wiekszość problemów w tym aucie (no i chciałem zresetować klape bagażnika, bo nie mogłem ustawić sobie 3/4). Miał muła na początku. Ale teraz już zaczyna odżywać. Z każdym tankowaniem coraz lepiej się zbiera.kotecek88zdw pisze: ↑3 lis 2019, o 22:48Tak sobie myślę że może poprzednia właścicielka jeździła nim więcej po mieście i max 120km/h i dopiero teraz autko się trochę "przepala"...![]()
Szykuje się do wymiany całego tłumika w przyszłym tygodniu. Mam jedyny problem z dobraniem śrub na łączniki tłumika, możesz dać namiary w ktore śruby mam się zaopatrzyć?Rad pisze: ↑17 cze 2021, o 00:44Odnośnie braku mocy w 1.8. Od technicznej usterkowej strony. Poczułem że lepiej się zbiera po wymianie łącznika elastycznego wydechu. Plecionka nie była szczelna, dokładnie to te pierścienie krańcowe dopadła korozja. Czuć było spaliny w kabinie po odpaleniu. Teraz mam wrażenie że o wiele lepiej ciągnie od samego dołu. Powyżej 110km jeszcze nie miałem okazji jechać ,ale w mieście nabrała werwy. Czy to placebo...??![]()
Niestety nie pomogę. Mi robili to w warsztacie. A mocowania do podwozia poszły na spaw.Szykuje się do wymiany całego tłumika w przyszłym tygodniu. Mam jedyny problem z dobraniem śrub na łączniki tłumika, możesz dać namiary w ktore śruby mam się zaopatrzyć?