--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOpinia o ogłoszeniu
-
dziewon1
- Nowicjusz
- Auto: insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Świętochłowice
- Postawił piwo: 2 razy
Re: Opinia o ogłoszeniu
Niech Ci poda nr.vin , nr. rejestracyjny auta i datę pierwszej rejestracji na stronie cepik sprawdzisz bezpłatnie przebieg auta a jak faktycznie ma 105 tys przebiegu to silnik i podzespoły będą w stanie idealnym ( przynajmniej powinny być jak właściciel dbał )
-
t0mi
- Nowicjusz
- Auto: Inisgnia
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Lublin
No i już coś wiem więcej. Dzięki skorzystam z podpowiedzi.
Dodano po 41 sekundach:
No i już coś wiem więcej. Dzięki skorzystam z podpowiedzi.
Dodano po 2 minutach 15 sekundach:
To oczywiste, ale na pewno są jakieś objawy sugerujące, że coś jest nie tak - nierówna praca silnika, głośniejsza, cięższa praca silnika - to samo skrzynia
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
Zawsze można podjechać na Stację Kontroli Pojazdów - zapłacisz ok 100zł a wiele się dowiesz.
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
Hubert9090
- Nowicjusz
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 1 raz
Witam
Noszę się z zamiarem zakupu Insygni A, przeczytałem w necie tyle, że głowa od tego jest tak wielka i nie mieści się w drzwiach
Trafiłem na ogłoszenie:
Koniec 2012r. 219tys. przebiegu,
2.0Cdti 160km, Full opcja, automat, 4x4.
Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, właściciel posiada wszystkie dokumenty/faktury i zapewnia o bezwypadkowosci i orginalnym przebiegu. Serwisowany na bieżąco.
Konfiguracja pasuje mi w 100%, ale boję się, że te wszystkie bajery się wysypią. Napęd, zawieszenie flexride, elektronika, światła, skrzynia... Dużym plusem wydaje się być historia, jeśli to prawda, przynajmniej pochodzenie było by wiadome. A po ewentualnym zakupie zrobić mu podstawowy serwis, rozrząd, oleje, uszczelki smoka, napęd itp.
Oglądać czy sobie odpuścić ze względu na te wszystkie bajery i poszukać czegoś w bardziej prostej wersji? Tylko, że większość ogłoszeń te igły z zachodniej granicy z niewiadomo jakim pochodzeniem.
Z góry dzięki za pomoc
Noszę się z zamiarem zakupu Insygni A, przeczytałem w necie tyle, że głowa od tego jest tak wielka i nie mieści się w drzwiach
Trafiłem na ogłoszenie:
Koniec 2012r. 219tys. przebiegu,
2.0Cdti 160km, Full opcja, automat, 4x4.
Pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, właściciel posiada wszystkie dokumenty/faktury i zapewnia o bezwypadkowosci i orginalnym przebiegu. Serwisowany na bieżąco.
Konfiguracja pasuje mi w 100%, ale boję się, że te wszystkie bajery się wysypią. Napęd, zawieszenie flexride, elektronika, światła, skrzynia... Dużym plusem wydaje się być historia, jeśli to prawda, przynajmniej pochodzenie było by wiadome. A po ewentualnym zakupie zrobić mu podstawowy serwis, rozrząd, oleje, uszczelki smoka, napęd itp.
Oglądać czy sobie odpuścić ze względu na te wszystkie bajery i poszukać czegoś w bardziej prostej wersji? Tylko, że większość ogłoszeń te igły z zachodniej granicy z niewiadomo jakim pochodzeniem.
Z góry dzięki za pomoc
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Otrzymał piwo: 39 razy
Oglądać.Jak dobra to brać. Sam mam już insignie nr 3 i 4 w automacie i 4x4.Sobie chwalę.
-
xul
- Zapaleniec
- Auto: Insignia OPC
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Katowice (okolice)
- Otrzymał piwo: 73 razy
Wiadomo, im więcej udogodnień/bajerów tym więcej rzeczy może się popsuć, ale też więcej sprawia przyjemność. Jakby tak chcieć eliminować rzeczy, które mogą się popsuć, to moglibyśmy dojść do monocykla, mało mechaniki, zero elektroniki, ale co to za przyjemność.
Oglądać, sprawdzić, jak w fajnym stanie i pasuje to brać. Jak są na wszystko papiery, to widzisz co ile robiony był serwis i kupujesz jeden samochód, a nie jak często bywa perełki z zachodu 2w1 i promocją -200k+.
Oglądać, sprawdzić, jak w fajnym stanie i pasuje to brać. Jak są na wszystko papiery, to widzisz co ile robiony był serwis i kupujesz jeden samochód, a nie jak często bywa perełki z zachodu 2w1 i promocją -200k+.
- dare50
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 COSMO
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Wejherowo
- Postawił piwo: 30 razy
- Otrzymał piwo: 38 razy
To musiałbyś kupić Malucha ale z początku produkcji bo ostatnie miały już elektroniczny zapłon , jakbyś miał tak patrzeć , jak kolega wyżej napisał obejrzeć sprawdzić i jak pasuje brać , te wszystkie bajery się bardzo przydają szczególnie 4x4 naprawdę frajda z jazdy , i jak pisałes zrobić 100% serwis olejowy we wszystkim i przy okazji wymiany uszczelki smoka obowiązkowo sprawdzić panewki a koszt w razie czego nie duży i głowa spokojniejsza
-
Hubert9090
- Nowicjusz
- Otrzymał piwo: 1 raz
No właśnie co to za przyjemność z "golaka"... ma swoje lata a technologicznie jest 10lat młodszy niż jakieś podstawowe wersje skody czy suzuki itp. A też Marka budżetową.
Wiadomo, że to nie nowy samochód i bedzie coś się sypało. Mam na stanie stare 20letnie audi 1.9tdi i tutaj faktycznie tankujesz ropę, dolewasz czasami oleju
i jedziesz aż się skończy. Ale już złote czasy klekotów się skończyły i trzeba z tym żyć 
Wiadomo, że to nie nowy samochód i bedzie coś się sypało. Mam na stanie stare 20letnie audi 1.9tdi i tutaj faktycznie tankujesz ropę, dolewasz czasami oleju
-
t0mi
- Nowicjusz
- Auto: Inisgnia
- Miasto: Lublin
Cześć,
Jutro jadę oglądać ten egzemplarz:
https://www.otomoto.pl/oferta/opel-insi ... da7fd6606a
Co sądzicie ?
Co sądzicie ?
- grzegorz13
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 v6
- Kod silnika: A28NET
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Lubin
- Otrzymał piwo: 10 razy
Jak dla mnie to cena za wysoka, do sprawdzenia czy ma dpf i historia w ASO po VINie i bardzo podejrzane iż kupił niedawno włożył 10 tyś zł i sprzedaje bo chce nowe Po fotkach niewiele widać lecz tapicerka wydaje się za bardzo zużyta do przebiegu auta
-
Bartol
- Zapaleniec
- Auto: INSIGNIA
- Kod silnika: A18XER
- Miasto:
- Otrzymał piwo: 26 razy
Cena wysoka, bo "skrzynia 6-biegowa od osoby prywatnej"
reszta samochodu od firmy 
- as pik
- Użytkownik
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Śląsk
- Postawił piwo: 22 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
Drogo, w tej cenie dostaniesz benzynę z PL.t0mi pisze: ↑15 gru 2019, o 13:02Cześć,
Co sądzicie ?
-
gpawel
Drogo, bardzo drogo. Ja swój egzemplarz już wystawiłem za 23 500 i zero odzewu. A tu w ogłoszeniu z tego co pisze mam wrażenie, że na sztuke auto naprawiane np. "dwumasa 900 zł" nie mówiąc o tym że silnik robiony. BTW - kolejny 160 KM. Nie wiem czy mi się wydaje, czy większość zatartych to 160 KM właśnie...
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Opinia o ogłoszeniu
Dla tego się cieszę ze finalnie miałem szkodę całkowita za auto z 2011 z przebiegiem ponad 222k km dostałem prawie 28k PLN. Bez problemów ze sprzedaż, użeraniem się z jakimiś oglądaczami i marudami.
Nikt do mnie nigdy nie wróci z tematem popularnej teraz rekojmi.
A jeszcze mam opony zimowe do sprzedaży i wyjdę na tym w sumie na jakieś 29k PLN.
Raczej lepszej bym nie dostał a pewnie trzeba by zschodzić z ceny, a tak spokój.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nikt do mnie nigdy nie wróci z tematem popularnej teraz rekojmi.
A jeszcze mam opony zimowe do sprzedaży i wyjdę na tym w sumie na jakieś 29k PLN.
Raczej lepszej bym nie dostał a pewnie trzeba by zschodzić z ceny, a tak spokój.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Otrzymał piwo: 39 razy
Dla Was drogo,a komuś będzie dobra cena.
Dodano po 33 sekundach:
Dodano po 33 sekundach:
Próba zaoferowania swego ?
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 261 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Wbrew opiniom niska cena też nie zachęca. Wysoka zadziwia a niska chyba zniechęca.
Radio 357 :)
-
gpawel
Dodano po 33 sekundach:
[/quote]
Ja rezygnuję raczej ze sprzedaży. Wystawiłem 23 500, ktoś przyjedzie i będzie dawał 22 a w aucie wszystko mam zrobione. Nie ma sensu, bo kupić coś sensownego też jest ciężko
Próba zaoferowania swego ?
[/quote]
Ja rezygnuję raczej ze sprzedaży. Wystawiłem 23 500, ktoś przyjedzie i będzie dawał 22 a w aucie wszystko mam zrobione. Nie ma sensu, bo kupić coś sensownego też jest ciężko
- grzegorz13
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 v6
- Kod silnika: A28NET
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Lubin
- Otrzymał piwo: 10 razy
Wysoka cena to kolejny chwyt marketingowy choć nie ma winu i zaraz się okaże iż to GM i mimo podgrzewanych foteli ma braki wielu innych rzeczy. Dziś diesle są tańsze od benzyn i stąd moja opinia o cenie, a po drugie to stan wnętrza