Witam. Pojawiły się mi dwa błędy a mianowicie te co w tytule. Napędy się dołączają ale chamsko bym powiedział i dopiero po sekundzie może dwóch przy jeździe po śniegu. Jak gwałtownie dodam gazu na suchym i zacznie przyspieszać pojawia się komunikat o sprawdzeniu modułu osi tylnej. Stało się to nagle, przy normalnej jeździe po mieście.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuU0136-00 U137-71
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Re: U0136-00 U137-71
U0136 00
Utrata komunikacji z modułem sterującym mechanizmu różnicowego - tył
U0136 71
Utrata komunikacji z tylnym modułem sterującym mechanizmu różnicowego, nieważne dane
Utrata komunikacji z modułem sterującym mechanizmu różnicowego - tył
U0136 71
Utrata komunikacji z tylnym modułem sterującym mechanizmu różnicowego, nieważne dane
-
Patryk274
Re: U0136-00 U137-71
Kolego nie ma z takimi bledami tematu. Nigdzie noe znalazlem kogos kto mial takie bledy i by wiedzial co tu zrobic. Wiec jesli ktos mi odpowie na ten post to go zamykam. A jak narazie nie uzyskalem odpowiedzi zadnej. Dodalem do dzialu elektro bo wina lezy moim zdanoem po tej stronie. Blad bledem ale zawiodla elektronika. A gdy zawodzi elektronika to wyrzuca blad wiec jeden dzial z drugi ma duzo wspolnego czyz nie mam racji? Skoro kazda prawie usterka w naszym aucie elektroniczna wyrzuca blad to po co jest dzial elektronika? Prosze o komentowanie tylko na temat. Dziekuje i pozdrawiam.mazmarcin pisze: edit
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio zmieniony 26 sty 2019, o 13:55 przez yerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin forum par 5 pkt 8
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin forum par 5 pkt 8