Miałem tak samo, przełączyłem się na przeglądarkę FF i poszlo
Dziękuję jest ok
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuMiałem tak samo, przełączyłem się na przeglądarkę FF i poszlo
U mnie to samo.markogl pisze:U mnie po wejściu na link
https://play.google.com/apps/testing/co ... ldtcreader taki komunikat
Kafelki dodają się automatycznie. Ich ilość uzależniona jest od ilości odnalezionych modułów.Igorwlkp pisze:Aplikacja działa płynnie choć trzeba się tylko przyzwyczaić do innej grafiki.
Wygląd kafelek sprawia wrażenie że Ping będzie mógł zawsze coś dodać.
Zastanawia mnie tylko że nie zapisuje w pamięci automatycznego łączenia z ELM za każdym razem musiałem wybierać ELM'a Ale może to moje niedopatrzenie.
Jedyną sprawą która mnie martwi to brak dokładnych odczytów mocy ( rozumiem dane są podane katalogowe tak jak fabryka wypuściła dane auto i dany VIN) a co jak ktoś ma chipa ? Przecież jakiś ślad, nowy soft jest w kompie
A masz FlexRide?markogl pisze:Ping wielkie dzięki za prezent Jedynie co zauważyłem to na liście modułów brak dwóch SUSPENSION.STEROWANIE cztery pozostałe są.
Norbi spróbuj skopiować link z pierwszej strony i wklej w innej przeglądarce, wówczas powinno zadziałać. Dodatkowo zapisałem się jako bodajże beta tester w aplikacji Google Play.norbi333 pisze:U mnie to samo.markogl pisze:U mnie po wejściu na link
https://play.google.com/apps/testing/co ... ldtcreader taki komunikat

rozumiem . brak oranicza ilość modułów.Ping napisał (a): A masz FlexRide?

No mi właśnie pokazuje mniej o 5KM a moment tak jak powinienPing pisze:Jeszcze uwaga co do odczytanej mocy. Zapisana w sterowniku moc jest podzielona przez 2 w stosunku do rzeczywistej (bez wartości dziesietnych) w związku z tym wyświetlana wartość może różnic się do +- 2kW oraz analogicznie do +- 5KM
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Dostałem raport. W tygodniu sprawdzę co jest przyczynąbartekbilin pisze:U mnie po aktualizacji niestety nie działa :/ przy próbie połączenia z ELM wyrzuca aplikację.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka