Ja też miałem nie aktualizować bo niby nie ma przymusu ale zaczęło się zaraz gmeranie o uznawaniu gwarancji itp itd to dla świętego spokoju im podpisałemBlest pisze: edit
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuJa też miałem nie aktualizować bo niby nie ma przymusu ale zaczęło się zaraz gmeranie o uznawaniu gwarancji itp itd to dla świętego spokoju im podpisałemBlest pisze: edit
poczytaj może na forach związanych z transportem ciężarowym, tam bardzo szeroko analizują ten temat bazując na doświadczeniach z flot. Ja też nie wiem co lepsze i chyba nic nie zrobię, ewentualnie po mrozach doleję świeżego na fullkrupniok pisze: ↑14 sty 2021, o 17:43W związku z zapowiadanymi mrozami i niskim stanem AdBlue (~2300km) mam pytanie: czy w trakcie mrozów (poniżej -11 gdzie zamarza Adblue) lepszy będzie niski stan Adblue czy dolać do pełna? Pytanie związane z zamarzaniem i następnie krystalizacją mocznika podczas rozmrażania...
krupniok pisze: ↑14 sty 2021, o 17:43W związku z zapowiadanymi mrozami i niskim stanem AdBlue (~2300km) mam pytanie: czy w trakcie mrozów (poniżej -11 gdzie zamarza Adblue) lepszy będzie niski stan Adblue czy dolać do pełna? Pytanie związane z zamarzaniem i następnie krystalizacją mocznika podczas rozmrażania...
Tak, po prostu. Eko sreko, a silnikom to tylko szkodzi. Żadnych teorii spekulacyjnych w tym niestety nie ma.