Co wiem to przekażę, nie naprawiam fizycznie tych napędów, ale po tylu latach raz że użytkowania (2xTT) i sprzedaży, to coś się utarło.kuba89 pisze:Nie No z tą promocja to pozytywniemyślę, ze nie tylko ja chętnie skorzystałbym z Twojej jak i innych oferty osob, które w ten sposób sie reklamują.
![]()
Zadałem pytanie edytując poprzedni wpis. Odpowiedz prosze![]()
Co do reklamy, żeby było jasne, nie lubię wklejać żadnych linków do nas na strunę itd, jestem na wielu forach, niektóre też moderuję (m.in. www.klubtt.pl), lubię pomóc - jak mogę oczywiście
OT: Czasem jeszcze pomagam w zagadnieniu bezpieczeństwa dzieci i kobiet w ciąży w podróży - prowadzę warsztaty, szkolenia i zajęcia w szkole rodzenia - to tak jakby ktoś widział wpisy nt fotelików
Napędy zawsze były przez nas produkowane, tylko że na licencjach Haldexa, stąd też nazwa. Potem BW w pełni przejął oddział "Haledxa" i nie stosuje już tej nazwy. Czasem to mylące, bo jednak dalej używa się sformułowania Haldex, jako rodzaju systemu napędu.kuba89 pisze:Btw. Nazwy handlowej haldex juz nie wolno używać. Czy można u Ciebie kupic każda cześć do haldexa osobno?
Tak, mogę sprowadzić z fabryki każdą część do sprzęgła.
Pzdr Hubi