Gdyby nie wpadka z tą osłoną, to i montażowo byłoby lepiej.
Jeżdżę tez Oplami i wejście do Insigni poprzedniej nie robiło na mnie tyle wrażenia co dzisiaj do obecnej.
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuByłem z Mario w Auto Żoliborz...... i mam podobne odczucie, brakowało efektu WOW, jest fajnie, ale nie na tyle abym stwierdził, biorę bez zastanowienia.Mario pisze:Ogólnie pozytywne ale jak dla mnie to "dupy nie urywa",
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No ja GTSa sobie zostawilem na dozywocie bo mi sie tak podoba.wassermann pisze:Za ładnymi Vectrami GTS oglądam się do dzisiaj - znacznie częściej niż za Insigniami...
Wiele zależy od egzemplarza - ogólnie podoba mi się np. A5 Sportback (sąsiad ma białą i nisko posadzoną sztukę - jest mega). A ostatnio widziałem z 5 czy 6 sztuk naraz na wystawce pod ASO i co jedna to brzydsza, a każda stała tak wysoko, jakby był to Citroen na hydrozawieszeniu w trybie offroad.
Jednak najważniejsze to ogólna kompozycja - lakier, dodatki (np. OPC Line w Oplu), koło, felga. Nie mówię o tuningu, ale o konfiguracji, która może się podobać. Mnie tam moja Vectra i Insignia podoba(ła) się bardziej od co najmniej 95% egzemplarzy tych samych modeli, nie mówiąc już o tym, że niektóre Vectry i Isie odbieram jako paskudne
M.