dobrze napisane. Powiew. W przypadku poprzedniej to był huragan KatrinaMnie zaczyna sie podobać,czuć powiew świeżości
To prawda aczkolwiek coś co można było wybaczyć poprzedniej generacji przy tak sporej reklamie nowej, nie ma się co dziwić że oczekiwania są olbrzymieSterowanie radia to chyba kwestia przyzwyczajenia.Tak samo miejsce na kubki nie czepialbym sie nie kazdy z tego korzysta.
Co do designu z kolei moim skromnym zdaniem powinien on być konsekwentny. Jeżeli przód jest na maksa ostry i zadziorny to tył nie powinien być zwiewny i smukły (z opc line jeszcze jako tako w miarę wygląda) Dodatkowo przy całej posturze auta wydaje się nieproporcjonalny do reszty. To tak jakby ktoś był ładnie zbudowany klatka - brzuch a miał bardzo kiepskie ręce oraz nogi. Nie wiem może tylko ja tak to widzę. Zresztą nie ma co tu pisać o całym aucie. Wystarczy spojrzeć na felgi zaproponowane do tych "podstawowych wersji". Widziałem to na żywo i nie chciało mi się wierzyć że to taki koszmarek jest. To też o czymś świadczy.