--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCo dzisiaj zrobiłem przy swoim aucie ?
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2019
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
- MarkusG
- Klubowicz
- Auto: Insignia B GS
- Kod silnika: B15XFT
- Miasto: Racibórz
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 2 razy
Re: Co dzisiaj zrobiłem przy swoim aucie ?
Dobre porównanie
, 3 lata ujeżdżałem fordowską kobyłe i skutecznie jestem wyleczony z posiadania suva.
Kupiłem na alli pokrowiec na kierownicę, godzina pracy i jestem zadowolony. Chinole zaskoczyli mnie jakością wykonania, dopasowaniem, w zestawie jest wszystko potrzebne do obszycia kiery.
Kupiłem na alli pokrowiec na kierownicę, godzina pracy i jestem zadowolony. Chinole zaskoczyli mnie jakością wykonania, dopasowaniem, w zestawie jest wszystko potrzebne do obszycia kiery.
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
No i dobrze zrobiłem! Koła chodzą jak ta lala, przy 120 km/h zero drgań. Czysta przyjemność prowadzenia, szkoda tylko, że letnie głośniejsze od zimowych... (od zawsze tak miałem - Michelin PS4S wyraźnie głośniejsze od Conti TS850P)wassermann pisze: ↑9 kwie 2026, o 20:26pierwszy raz w życiu będę Januszem. NIE WYWAŻĘ KÓŁ. W poprzednim sezonie po raz pierwszy udało się to idealnie i do końca, mimo przelatania co najmniej 15 tys. km, stan ten się utrzymał.
Przez zimę chyba jeden czujnik podupadł na zdrowiu. Ma prawo - 8 lat. Nie chciał zaskoczyć po wymianie, trzy pozostałe pokazały nową wartość ciśnienia, a ten wisiał na starej. W końcu, po rozpędzeniu auta przez dłuższą chwilę, wyskoczył błąd i odczyt "--". Niby trup. Albo prawie trup, bo następnego dnia od rana nie żył, ale podczas jazdy, znów - po rozpędzeniu >100 - zaskoczył i teraz działa normalnie...
M.
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Moje auto: viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
Baterie się skończyły - zaraz pewnie padną pozostałe. Jak lubisz się bawić (rozcinanie, sklejanie i zgrzewanie lub lutowanie) to do radę wymienić - w necie są filmy. Bateria CR2032HR (te HR jest ważne). Komplet baterii na ali ok 40 zł. Niby za tyle samo można i czujniki kupić, ale u mnie działają kiedy chcą - przy następnej zmianie opon wracam do zregenerowanych oryginałów.
A dzisiaj... naprawa opony - blachowkręt, który był w oponie zmieniłem na kauczukowy wkręt od Chińczyków i o dziwo działa. W garażu 10 minut - nawet koła nie zdejmowałem. Przy okazji jak już łapki ubrudziłem to wymieniłem świecę żarową bo w OPL pokazywała dziwne rzeczy
.
A dzisiaj... naprawa opony - blachowkręt, który był w oponie zmieniłem na kauczukowy wkręt od Chińczyków i o dziwo działa. W garażu 10 minut - nawet koła nie zdejmowałem. Przy okazji jak już łapki ubrudziłem to wymieniłem świecę żarową bo w OPL pokazywała dziwne rzeczy
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 261 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
A ja zwariuję przez te chłody od miesięcy, to już nie jest śmieszne. Dzisiejszej nocy sady na Lubelszczyźnie dzielnie walczyły paląc ogniska, ja na szczęście dziś rano bez skrobania bo szyba sama się grzeje, ale nie mogę już patrzeć na ten szron 🥹
Na pocieszenie kupiłam worek 5kg trawy i nie wyjęłam z bagażnika- pojedzie jutro ze mną do pracy
Na pocieszenie kupiłam worek 5kg trawy i nie wyjęłam z bagażnika- pojedzie jutro ze mną do pracy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mazmarcin
- Klubowicz
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: D20DTR
- Miasto: Wodzisław Śląski
- Postawił piwo: 18 razy
- Otrzymał piwo: 143 razy
Bohater w swoim garażuzubek pisze: ↑13 kwie 2026, o 09:52Baterie się skończyły - zaraz pewnie padną pozostałe. Jak lubisz się bawić (rozcinanie, sklejanie i zgrzewanie lub lutowanie) to do radę wymienić - w necie są filmy. Bateria CR2032HR (te HR jest ważne). Komplet baterii na ali ok 40 zł. Niby za tyle samo można i czujniki kupić, ale u mnie działają kiedy chcą - przy następnej zmianie opon wracam do zregenerowanych oryginałów.
A dzisiaj... naprawa opony - blachowkręt, który był w oponie zmieniłem na kauczukowy wkręt od Chińczyków i o dziwo działa. W garażu 10 minut - nawet koła nie zdejmowałem. Przy okazji jak już łapki ubrudziłem to wymieniłem świecę żarową bo w OPL pokazywała dziwne rzeczy.
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Moje auto: viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
A ja myślałem, że zioło na pocieszenie kupuje się na gramy
@mazmarcin - umówienie się na wizytę u wulkanizatora ociera się o bohaterstwo
- mazmarcin
- Klubowicz
Kierowcy aut co się mogą obalić kupują duże ilości nie gramy . Bo jak inaczej jechać takim autem

- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- mazmarcin
- Klubowicz
Hehe ja też, ale kolega Dokia raczej nie pije tego złotego trunku zwanego napojem bogów