Dudu20 regulaminu chyba nie czytałeś. Za takie cytowanie posta pod postem Moderator nagradza pejczem po plecach .
Pejczem skórzanym tylko pierwszy raz. Potem tylko gorzej.
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuInsignia DPF Info - aplikacja na Androida
- alehandro`
- Użytkownik
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Bratoszewice
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
-
Lukasz51b
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Chełm
Re: Insignia DPF Info - aplikacja na Androida
Witam. zakupiłem insygnie około roku temu, wziąłem się za te nieszczęsne hamulce, niestety. Po usunięciu wszystkich defektów dalej ESP nie działa, okazało się że w sterowniku mam całkowicie inny Vin wpisany, fachowcy z moich stron nie wiedzą jak mi pomóc więc piszę tutaj.Wiem,ze tutaj komuś na forum ta sprawę pomogłeś naprawic.Proszę o pomoc.Mój email lukaszstepien51b@gmail.com.Moje auto to Insignia 2011 rok 2.0 cdti 160 km.pisze tu bo jestem nowym użytkownikiem i nie mam możliwości pisać pv. Pozdrawiam i prosze o pomoc!!!
-
Paweledi123
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 19 razy
-
KasjuszMag
- Nowicjusz
- Auto: opel
- Kod silnika: A16LET
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Toruń
Re: Insignia DPF Info - aplikacja na Androida
Wybór odpowiedniego urządzenia, jakim jest spawarka migomat, ma kluczowe znaczenie dla efektywności oraz jakości wykonywanych prac spawalniczych. Nowoczesne rozwiązania technologiczne pozwalają na precyzyjne łączenie metali, co jest istotne zarówno w warsztatach, jak i w przydomowych garażach. Spawarka migomat umożliwia szybkie i czyste spawanie, minimalizując ilość odprysków oraz ograniczając konieczność dodatkowej obróbki. Dzięki intuicyjnej obsłudze nawet mniej doświadczeni użytkownicy mogą osiągnąć satysfakcjonujące efekty. Inwestycja w dobrej klasy sprzęt przekłada się na trwałość oraz bezpieczeństwo wykonywanych połączeń. Warto zapoznać się z szeroką ofertą dostępnych modeli, aby dobrać urządzenie idealnie dopasowane do własnych potrzeb.
-
Krzysztof1
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Piekary Śląskie
- Otrzymał piwo: 1 raz