Co do boxa to zależy od boxa

Wysłane z telefonu Nokia 6310i przy użyciu Tapatalka
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

A z jakich względów nie zrobiłeś programu tylko idziesz w "półśrodek" ?
Mamy Szeryfa? Witamy
Jak rozumiem co chcesz napisać ale tak na logikę z tego co Kolega pisze wnioskuje, że 70% trasy z prędkościami 140-150 km/h i 30% z prędkościami 80-90 km/h to średnia powinna wyjść 120-130 km/h a nie 80 km/h. Chyba, ze mamy korek, stoimy na bramkach itp. W grudniu miałem trasę ok. 750 km, którą można podzielić na 2 etapy. 500 km szybkoz tego jakieś 2/3 autostradą a reszta dwupasmówki i średnia z tego odcinka mi wyszła 129 km/h jadąc po autostradzie generalnie powyżej 160 km/h a na dwupasmówce 120-140 km/h ale były ograniczenia na których zwalniałem, światła i zwężki. Ale i tak średnia wyszła prawie 130 km/h pomimo, że był jeszcze postój na autostradzie i kilka kilometrów ze średniej uciekło. Spalanie 6,8 z kompa liczone od początku za ten odcinek 500 km. Potem ok 250 km drogami lokalnymi i średnia prędkość na koniec wyszła 105 km/h a średnie spalanie wg. kompa spadło do 5,9//100 km. Średnia prędkość z drugiego etapu wyszła więc ok 77 km/h a spalanie wg. kompa ok 4,1 (żeby nie było tak fajnie to trzeba dodać jakieś 0,6l, które komp zaniża wiec realnie jakieś 4,7-4,8).Bartol pisze: ↑15 lut 2019, o 07:50@tomek evo, średnia prędkość zupełnie nic nie mówi na temat spalania. Może pokazywać 7l/100km przy średniej 30km/h po mieście oraz 7l/100km przy średniej 130km/h po autostradzie.
@dare50, mimo, że mam benzynę również zaglądam tu regularnie. Jeśli gdzieś trzeba wysłać podanie o pozwolenie to proszę o informację![]()
Co możesz powiedzieć na temat tego oleju i czego po nim mam się spodziewać w stosunku do oleju GM ?