xul pisze: ↑24 lis 2019, o 10:20
Tak, w Żorach niedaleko mnie z tego co słyszałem to już tydzień czy dwa chodzą
U mnie to na domkach letniskowych nad jeziorem chodzą w okolicy świąt i do nowego roku. Bo na swe letniska zjeżdża "Stolyca" i inne takie. To trzeba oblecieć, bo dobrą kasą mogą sypnąć

mimo, że letnicy nie należą do parafii bo mają swoje w miejscu zamieszkania. Ja to jak co roku, jak będę w domu to otworzę, a jak będę w pracy to nie będę zamieniać się , czy urlopów brać, pozostanę najwyżej nie poświęcona na kolejny rok.
dare50 pisze: ↑24 lis 2019, o 10:50
Bez sensu ten temat skoro to inna marka , nawet w profilu nie wpiszesz Skody , nawet klubowiczem nie jesteś więc w czym rzecz ?
Coś taki czepliwy?

Więcej empatii. A ja mimo wszystko uważam, że stanowimy jakiś team, albo nie ma sensu istnienie forum, czy nasze w nim. Powiem ci, że z wielu powodów tu już pisuję mniej, a piszę na innym forum i mimo że to autami dalsi krewni to jednak rodzina GM, i mimo, że mam Insignie to mnie życzliwie przyjęto i jakoś oni tam z tym moim odmiennym autem sobie radzą, a nawet dostałam zapytanie, czy nie chciałabym stanowiska funkcyjnego. Ale to dla mnie "za wcześnie" mimo że zaraz będę miała tam połowę tych pepli, które tutaj mam a jestem chyba od sierpnia. W życiu ważna jest życzliwość i zrozumienie , jak tego nie ma to i ludzie znikają