W automacie w tym miejscu nie pokazuje żadnych biegówwojtassss pisze:Albo włączyłeś pokazywanie który bieg jest aktualnie. Działa to jedynie w automacie. W ręcznej będzie wyświetlało ---
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuRozszerzenie komputera
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Re: Rozszerzenie komputera
-
maniek22777
dokładnie kreski po prawej i dwie -- takie widzę że sam muszę podziałać od czego to jest
-
jpsan
Wielkie podziękowania dla rafal0818 za rozszerzenie kompa. Poświęcił swój czas dla zupełnie obcego człowieka, podjechał nawet pod mój dom i grosza nie wziął.W dzisiejszych czasach to prawdziwa rzadkość 
-
gongi
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2010
- Miasto:
często bywasz w Poznaniu ? akurat w poniedziałek, w tych godzinach nie mogę, a chętnie bym rozszerzył komputerkmy pisze:16-02 będę w Poznaniu w tuneForce od 09:00, na pewno ze 3 do 4 godzin.
Jak by ktoś chciał będę miał laptopa i op-coma (mam ori), oczywiście forumowicze za free
- KaMYk
- Zapaleniec
- Auto: Dodge Charger R/T
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Mochowo
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 12 razy
Okazjonalnie, teraz akurat w związku z chipsem w tuneforce.
Przypuszczam, że będę dłużej w Poznaniu, po 14:00 będę jeszcze w firmie Auta na blask.
Napisz mi na PW swój numer, jak coś, to będę dzwonił.
Zmiana planów, wizyta w TuneForce została przełożona z powodu choroby mechanika na następny tydzień.
Także będę dopiero 23-02 w Poznaniu.
Przypuszczam, że będę dłużej w Poznaniu, po 14:00 będę jeszcze w firmie Auta na blask.
Napisz mi na PW swój numer, jak coś, to będę dzwonił.
Zmiana planów, wizyta w TuneForce została przełożona z powodu choroby mechanika na następny tydzień.
Także będę dopiero 23-02 w Poznaniu.
-
jpsan
mam takie pytanie. Wczoraj po rozszerzeniu komputera lub po wizycie w ASO ( sam nie wiem po czym bo to było jednego dnia ) nie podświetla mi się w nawigacji opcja TMC.J est ale nieaktywna Mówię tu o menu samej nawigacji a nie ustawienia ogólne bo tam jest wszystko oki. Tylko w INFO jest napisane : TMC NIE OK.
-
kicaj
- Użytkownik
- Auto: I
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: B/DE
- Otrzymał piwo: 1 raz
Nie tylko Austria ale też Czechy i Niemcy i inne kraje...
Tyle że radio musi "odczytać" te komunikaty nadawane przez stację radiową co czasem trwa...
Sent from mobile.
Tyle że radio musi "odczytać" te komunikaty nadawane przez stację radiową co czasem trwa...
Sent from mobile.
-
jpsan
ja wiem ,ze to komunikaty ale nawet jak nie są dostępne to są włączone a u mnie nie są:)wojtassss pisze:Bo TMC nie zawsze jest dostępne. TMC to komunikaty ostrzegawcze. W Polsce jeszcze nigdy nie spotkałem, za to Austria ledwo wypadek od razu na navi informacje o nim.
-
Pobo1315
Zgłaszam się jeśli to nie kłopotkmy pisze:16-02 będę w Poznaniu w tuneForce od 09:00, na pewno ze 3 do 4 godzin
- KaMYk
- Zapaleniec
Nie kłopot, tylko odwołali mi wizytę w tuneFoece z 16-02. Rozchorował się mechanik.
Nowy termin mam na 23-02, też 09:00.
Także jak możesz poczekać, to na pewno będę miał op-coma i sporo czasu.
Nowy termin mam na 23-02, też 09:00.
Także jak możesz poczekać, to na pewno będę miał op-coma i sporo czasu.
-
Pobo1315
Na 16 nie zdarza wymienic mi turbiny a niestety miedzy 22.2 a 25.2 jestem poza PL ;( Szkoda
- KaMYk
- Zapaleniec
No ja też jestem rozczarowany, bo już się nastawiłem, że od poniedziałku Aśka dostanie nowych mocy, a tu .... blada. Muszę jeszcze tydzień poczekać 
-
Pobo1315
Gdybys w innym terminie byl w okolicy daj znac, bede wdzieczny
wyslano z s4
wyslano z s4
-
jpsan
Co prawda autko mam od miesiąca ale codziennie ( nowe auto więc bawię sięwojtassss pisze:Ale TMC nie oznacza, że są włączone. Włączasz je w configu. TMC: status nie OK oznacza, że nie są żadne nadawane. Ja tak mam dopóki nie otrzymam komunikatu np.
-
Pobo1315
- Mikołaj
- Użytkownik
- Auto: Insignia 1,6 Turbo
- Kod silnika: A16LET
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Amsterdam/Sosnowiec
W Polsce w żadnym aucie gdzie miałem ori navi nigdy nie działało, ale jak miałem Vivaro i tam miałem garmina to miło się zaskoczyłem, bo pokazywało roboty drogowe i jakieś wydarzenia na trasie. Ale czy to w Iśce czy to był C5 czy Volvo nic nie pokazywało.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk