--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuŚwiatła cofania światło wsteczne
-
Paweledi123
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 19 razy
-
czescWojtula
- Nowicjusz
- Auto: opel insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Nowy Targ
Re: Światła cofania światło wsteczne
Ok, dałem go do ASO. Wymienimy czujnik i zobaczymy co będzie.
Zmieniałem tylko soft radia. Już chyba go kupiłem z tą usterką. Tylko zdiagnozowałem po 2 tysiącach km. Czytałem na forum Astry że gość miał taki sam problem. Mial zmienić czujnik wstecznego w skrzyni i dać znać, ale w 2014 roku miał ten ostatni wpis i nie dał znać. Zobaczymy czy zmiana czujnika pomoże. Napiszę jeśli tak bo może się komuś kiedyś przydać.
Dodano po 7 godzinach 35 minutach 23 sekundach:
Wymiana czujnika za niewielkie pieniądze nawet w ASO, wygląda na to że pomogła. Zrobione dziś około 200km, wsteczny wrzucany kilkadziesiąt razy i lampa zapala się tylko podczas wrzucania tego właśnie biegu.
Zmieniałem tylko soft radia. Już chyba go kupiłem z tą usterką. Tylko zdiagnozowałem po 2 tysiącach km. Czytałem na forum Astry że gość miał taki sam problem. Mial zmienić czujnik wstecznego w skrzyni i dać znać, ale w 2014 roku miał ten ostatni wpis i nie dał znać. Zobaczymy czy zmiana czujnika pomoże. Napiszę jeśli tak bo może się komuś kiedyś przydać.
Dodano po 7 godzinach 35 minutach 23 sekundach:
Wymiana czujnika za niewielkie pieniądze nawet w ASO, wygląda na to że pomogła. Zrobione dziś około 200km, wsteczny wrzucany kilkadziesiąt razy i lampa zapala się tylko podczas wrzucania tego właśnie biegu.