--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuST by FLCN
- michalm83
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Re: ST by FLCN
Ładnie się prezentuje. Na tą zimę nie zdaże ale na przyszłą tez pomyśle o alufelgach .
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: LDZ
Dziękuję bardzo
Ostatnio po tym jak uporałem się z pompą paliwa, a ASO z czujnikiem poziomowania xenonów auto nie zalicza żadnych nowych usterek. 3 dni przejeździłem i nic
. Już prawie ja zaczynam lubić... ale i tak biorę nowe auto
.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio po tym jak uporałem się z pompą paliwa, a ASO z czujnikiem poziomowania xenonów auto nie zalicza żadnych nowych usterek. 3 dni przejeździłem i nic
. Już prawie ja zaczynam lubić... ale i tak biorę nowe auto
. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
- flcn
- Użytkownik
No to koniec mojej przygody z Insignią. Z oplem też.
Tym razem forum pomogło w sprzedaży. W sumie to miała iść pod młotek trochę później, ale trafił się Kolega chętny niemalże od zaraz. Nawet nie dałem ogłoszenia... Mam tylko nadzieję, że nowy Kolega będzie się tu chwalił modami na +, a nie będzie przeklinał auta, a co gorsza mnie.
W ten sposób przesiadłem się niespodziewanie w octavię II, bo tylko taka była w zapasie w pracy...
Około 8-10 tygodnia odbiór nowego auta. Jak dopuścicie coś innego niż opel, to się pochwalę.
Tym razem forum pomogło w sprzedaży. W sumie to miała iść pod młotek trochę później, ale trafił się Kolega chętny niemalże od zaraz. Nawet nie dałem ogłoszenia... Mam tylko nadzieję, że nowy Kolega będzie się tu chwalił modami na +, a nie będzie przeklinał auta, a co gorsza mnie.
W ten sposób przesiadłem się niespodziewanie w octavię II, bo tylko taka była w zapasie w pracy...
Około 8-10 tygodnia odbiór nowego auta. Jak dopuścicie coś innego niż opel, to się pochwalę.
- Sizon
- Użytkownik
- Auto: Superb 3.6
- Kod silnika: inny
- Miasto: WWL
- Otrzymał piwo: 4 razy
Póki co kolega nie przeklina i jest zadowolony 
Fakt, to była naprawdę szybka akcja, sam się nie spodziewałem, że jeszcze w tym roku kupię auto.
Mody będą, na dzień dobry inne fotele na pewno wpadną na pokład, przydała by się pamięć foteli i lusterek, fotochromy zewnętrzne, pakiecik OPC Line. Pożyjemy, zobaczymy, póki co dokształcam się w temacie.
Przypomnę się po nowym roku o śruby kół i faktury, w schowku znalazłem okulary
Fakt, to była naprawdę szybka akcja, sam się nie spodziewałem, że jeszcze w tym roku kupię auto.
Mody będą, na dzień dobry inne fotele na pewno wpadną na pokład, przydała by się pamięć foteli i lusterek, fotochromy zewnętrzne, pakiecik OPC Line. Pożyjemy, zobaczymy, póki co dokształcam się w temacie.
Przypomnę się po nowym roku o śruby kół i faktury, w schowku znalazłem okulary
- flcn
- Użytkownik
Cieszę się. Do śrub mogę dorzucić pozostały mi monzol 5c lany do paliwa od wiosny oraz oliwę do silnika (choć nigdy o dolewki nie prosiła)
@Bodex, nie martw się, czasem zajrzę i swoje 5 groszy wtrącę
@Bodex, nie martw się, czasem zajrzę i swoje 5 groszy wtrącę
-
Bodex
@ flcn , możesz i 10 groszy wtrącić. Szczerze Cię podziwiam za determinację w usuwaniu usterek..
Octavia II ... współczuję.
Wysłane z Leżajskiej krainy złotego napoju
Octavia II ... współczuję.
Wysłane z Leżajskiej krainy złotego napoju