autor: maly2sa8210 » 20 cze 2016, o 21:38
Witam mam filmik od 180 do 274 km/h lecz nie wstawię z racjonalnego powodu , zapraszam na spot mazowiecki napewno pokaże na tel.
Niejezdze z reguły tak szybko ale sprawdzałem czy napewno zdjęli mi ogranicznik prędkości w kreatorze bo policzyli dodatkowo za to 200 netto i wolałem się upewnić...
-- 20 cze 2016, o 22:48 --
A co do kreatora to powiem co klient to rożnie u mnie dwa razy do nich wracałem po programie jaki mi zrobili i dodatkowo musiałem płacić za to bo podobno cos było do wymiany ( map sensor)a i tak po tej wymianie dalej był ten błąd wiec ponownie wymienili cos ( zawor turbiny) i teraz jest niby ok ale wydawało mi się ze wtedy co mi się zapałał błąd to lepiej przyspieszał ale nie mogę tego potwierdzić , pojadę na hamowanie w innej formie i to sprawdzę, a nie chce z góry mowić ze są mnie oszukali ale kasy nie powinni dodatkowo brać jedli wymienili cos czego nie trzeba było wymieniać... Choć niby po tej wymianie doszło koni trochę bo przed tym miał 305hp, ale ogólnie byłem nimi zawiedziony głownie chodzi o reklamacje,a po jeżdżeniu pózniej i pytaniu się osób znających ich prace spotkałem się z wieloma złymi opiniami , szkoda ze wcześniej o nich nie wiedziałem a sugerowałem się właśnie autami jakimi robili i kilka z nich były to właśnie a28net i a28ner...
-- 20 cze 2016, o 22:54 --
Dodam ze koledze zrobili f11 2.0 d i jest zadowolony i nawet dali mu zniżkę za to ze ja ściągnąłem niby 200 zł ale zawsze cos... Wiec jeśli nie ma reklamacji u nich i nie wywala błędu to pewnie będzie ok... Prawdopodobnie wrzucają gotowe programy choć mówią ze sami je tworzą pod każde auto indywidualnie... Ale to tylko moje domysły ...