--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOpinie klubowiczów
- Puszczyk
- Forumowicz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 2 razy
Re: Opinie klubowiczów
Forum to strzał w dziesiątkę. Jak trafiłem na forum? Nie pamiętam, ale ważne że trafiłem jakieś cztery miesiące temu, a więc nie dawno a już wielokrotnie korzystałem z podpowiedzi forumowiczów. Poruszanie się po forum nie sprawiało mi większych trudności bo jest bardzo czytelne. Mam jednak drobne zastrzeżenia ze strony osób starszych, do których ja również się zaliczam. My w większości nie znamy języka angielskiego a więc obowiązujące w informatyce terminy czy określenia w języku angielskim są dla nas początkujących często niezrozumiałe. Tak więc podawana instrukcja na skróty jest dla nas często nieczytelna.
Ostatnio zmieniony 9 paź 2018, o 08:14 przez Puszczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- yerry
- Prezes ICP
- Auto: Insignia B GS
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=8653
- Miasto: Kraków
- Postawił piwo: 26 razy
- Otrzymał piwo: 99 razy
- Kontakt:
Obrazek profilu (avatar) musi mieć odpowiedni rozmiar (min. 60x60 i masz 100x100 pikseli) oraz rozmiar maksymalnie 30KB. Jeśli masz problem z przygotowaniem to przyślij mi obrazek, który chcesz zamieścić, a ja załatwię resztę.
Wymiana na HMI2.5 z Android Auto CarPlay | Aktywacja Android Auto | Aktywacja kamery cofania
https://insipro.pl/
https://insipro.pl/
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2019
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
Kolego tu nie ma osób starszych, wszyscy jesteśmy w równym wiekuNNowicjusz pisze: ↑7 paź 2018, o 20:11...
Mam jednak drobne zastrzeżenia ze strony osób starszych, do których ja również się zaliczam. My w większości nie znamy języka angielskiego a więc obowiązujące w informatyce terminy czy określenia w języku angielskim są dla nas początkujących często niezrozumiałe.
...
XXI
Też mam nie mało wiosen bo jeszcze Gomółkę z TV pamiętam ale się uczę bo dużo czytam i pytam, angielskiego też nie znam ale jest https://translate.google.pl/#en/pl/ a jak coś to pytam na forum.
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- Puszczyk
- Forumowicz
- Kod silnika: A20DTJ
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 2 razy
Zbyszek - pamiętasz transmisję z pogrzebu Stalina nadawaną z kołchożników?Chwaliłem się chłopakom że słyszałem przemówienie po chińsku a dzisiaj nie znam angielskiego
No dobra-dzięki Wam chłopaki! Przesadziłem trochę z tym narzekaniem. Chyba miałem zły dzień. Pozdrawiam serdecznie. MS
Ostatnio zmieniony 8 paź 2018, o 21:06 przez Puszczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gacek_Rafał
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2020
- Moje auto: https://www.insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=10078
- Miasto: Radzionków (śląskie)
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
No to jo tyż napisza, że forum działo ok, wyglądo ok, brak zastrzeżeń
-
baster82pl
- Nowicjusz
- Auto: Insignia 2019
- Kod silnika: B16DTH
- Miasto: Tilburg
- Otrzymał piwo: 1 raz
Panowie, lubie czytac fora i aktywnie brac udzial w zyciu spolecznosci ale tutaj jest to nie mozliwe. JA rozumiem ze chcecie odsiac kacik spamerski i hejterow ale co to za forum na ktorym nie da sie zalozyc posta. Nie zrozumcie mnie zle , nie chce tu pietnowac forum i byc arogantem , nie zapominam ze jestem tu gosciem. Jezeli ktosz szuka pomocy trafia na forum i chcialby zalozyc post, a to rola admina czy taki post usunac , utrzymac czy przeniesc w inny dzial. Dzisiaj ludzie juz umieja korzystac z internetu a kiedy wchodzisz na forum i nie mozesz nic napisac to przypomina blog a nie forum.
Mam kilka pytan , moze tez kilka porad ale nie moge tego opisac. a konkretnego tematu jaki mnie interesuje na forum znalezc sie nie da bo nie ma.
Moze warto wprowadzic ograniczenia dzienne w ilosci postow nowych uzytkownikow ale jednak pozwolic cos napisac. Taka moja drobna sugestia.
Pozdrawiam wszystkich Opelko Maniakow
Mam kilka pytan , moze tez kilka porad ale nie moge tego opisac. a konkretnego tematu jaki mnie interesuje na forum znalezc sie nie da bo nie ma.
Moze warto wprowadzic ograniczenia dzienne w ilosci postow nowych uzytkownikow ale jednak pozwolic cos napisac. Taka moja drobna sugestia.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2024, o 23:18 przez IBZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin Forum.
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin Forum.
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
A może wystarczy zapoznać się z Regulaminem?
Nawet teraz swojego posta umieściłeś w złym dziale, dodatkowo lekceważąc Regulamin.
Jesteś Klubowiczem?
Nawet teraz swojego posta umieściłeś w złym dziale, dodatkowo lekceważąc Regulamin.
Jesteś Klubowiczem?
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 261 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Jeszcze nie zdarzyło się aby pytania nowych userów nie zostały wcześniej zadane. Użyj takiego narzędzia, które nazywa się lupkąbaster82pl pisze: ↑21 lip 2024, o 23:15Panowie, lubie czytac fora i aktywnie brac udzial w zyciu spolecznosci ale tutaj jest to nie mozliwe. JA rozumiem ze chcecie odsiac kacik spamerski i hejterow ale co to za forum na ktorym nie da sie zalozyc posta. Nie zrozumcie mnie zle , nie chce tu pietnowac forum i byc arogantem , nie zapominam ze jestem tu gosciem. Jezeli ktosz szuka pomocy trafia na forum i chcialby zalozyc post, a to rola admina czy taki post usunac , utrzymac czy przeniesc w inny dzial. Dzisiaj ludzie juz umieja korzystac z internetu a kiedy wchodzisz na forum i nie mozesz nic napisac to przypomina blog a nie forum.
Radio 357 :)
-
baster82pl
- Nowicjusz
- Auto: Insignia 2019
- Kod silnika: B16DTH
- Miasto: Tilburg
- Otrzymał piwo: 1 raz
Staram sie znalezc temat taki sam lub zblizony . "Montaz HUD , Dolozenie Head Up Display " niestety po przewertowaniu tematu Lupka mam same decodery VIN , Sprawy dotyczace halasow z okolicy hud lub awarie monitora, Wiec w koncu chyba sie zdarzylo . Jak napisalem nie chcialem tu atakowac forum , uwazam ze moze lepiej sluzyc spolecznosci , kwestia dobrej woli .
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 lip 2024, o 13:07 przez IBZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin Forum.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin Forum.
-
Vadarel
- Nowicjusz
- Kod silnika: A18XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Szczecin
Jako nowy użytkownik przybyłem tutaj z konkretną potrzebą i problemem, a bezsensowny regulamin zmusza mnie do spamu i nabijania postów, żebym mógł utworzyć swój wątek.
- dokia
- Ekspert
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 261 razy
- Otrzymał piwo: 121 razy
- Kontakt:
Napisz tu tę konkretną potrzebę, bo na 99,99% jest to już opisane. W końcu jesteśmy tu 17 lat.
Radio 357 :)
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 27 razy
- Otrzymał piwo: 40 razy
Bo myślał że to będzie podobnie jak na Facebo....... Tam można zadawać pytanie razy 100+
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020