--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuTutaj się witamy
-
ŁukaszZKrakowa
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Kraków
Re: Tutaj się witamy
Dzień dobry,
Tu Łukasz, Insi z 2018 roku (kombi, benzyna 165KM, automat) kupiłem w kwietniu, póki co jestem bardzo zadowolony, choć są pewne problemy... i mam nadzieję tu znaleźć ich rozwiązanie!
Pozdrawiam wszystkich
Tu Łukasz, Insi z 2018 roku (kombi, benzyna 165KM, automat) kupiłem w kwietniu, póki co jestem bardzo zadowolony, choć są pewne problemy... i mam nadzieję tu znaleźć ich rozwiązanie!
Pozdrawiam wszystkich
-
Kuba_1990
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Gdynia
Cześć, Kuba z pomorskiego. Zakupiłem Insignie A Sports Tourer OPC z silnikiem B28NER. Amatorsko zajmuje się mechaniką samochodową a profesjonalnie programowaniem w sektorze Automotive. Rejestruje się na Waszym (teraz Naszym) forum bo potrzebuje pomocy z diagnozowaniem silnika B28NER. Mam OPCOM-a właściwą wersję z prawdzimym chipem i próbowałem już wersji od Fantomel-a aby przeczytać kody błędów i zajrzeć do bloków pomiarowych ale nigdzie nie widzę wersji OPCOM-a dla B28NER. Zaznaczając A28NER nie jestem w stanie przeczytać żadnych bloków. Czy ktokolwiek jest w stanie naprowadzić na kogokolwiek kto ma doświadczenie z diagnozowaniem tej maszyny?
Dodano po 8 minutach 31 sekundach:
Nie wiem co jest z tym silnikiem ale nawet rejestrując się na forum nie było takiego do wyboru "B28NER" możecie dodać go do listy? Zapewniam, że taki istnieje
i pozdrawiam wszystkich. Jakby ktoś cokolwiek wiedział na temat tego silnika to chętnie postawię piwo w zamian za garść pomocnych informacji
Dodano po 8 minutach 31 sekundach:
Nie wiem co jest z tym silnikiem ale nawet rejestrując się na forum nie było takiego do wyboru "B28NER" możecie dodać go do listy? Zapewniam, że taki istnieje
-
waldun
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B 1.6 200KM
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: 3miasto
Cześć,
Witam wszystkich i bardzo serdecznie pozdrawiam z Kaszub
Jeszcze oficjalnie bez, ale właśnie finalizuję zakup/leasing na Insignie 1.6 200KM automat w kombi.
Obawiam się trochę przebiegu, bo rocznik 2019, a już 200k pykło. Zobaczymy co z tego będzie
Witam wszystkich i bardzo serdecznie pozdrawiam z Kaszub
Jeszcze oficjalnie bez, ale właśnie finalizuję zakup/leasing na Insignie 1.6 200KM automat w kombi.
Obawiam się trochę przebiegu, bo rocznik 2019, a już 200k pykło. Zobaczymy co z tego będzie
-
Krojo
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2021
- Miasto: Wrocław
-
Pasikonik
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia A
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Poznań
Witam! W sobotę stałem się właścicielem Insigni A polift z silikiem 1.6 Turbo. Pozdrawiam, Pasikonik!
-
Jarek121
- Nowicjusz
- Auto: Insignia Grand Sport
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Gdańsk
- act autotechnic
- Nowicjusz
- Auto: insignia A CT
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Koszalin
Witam wszystkich! Od września jestem posiadaczem czarnej insignii CT, manual, A20DTH, MY2014. W planach kilka zmian, mam nadzieję że pomożecie. Tomasz.
Ostatnio zmieniony 1 lis 2024, o 10:10 przez act autotechnic, łącznie zmieniany 1 raz.
-
PeterS
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Bydgoszcz
-
Aro86
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Bieruń
Witam tu Arek z województwa śląskiego. Mój nowy nabytek to Insignia HB w pakiecie OPC 2.0T 220 KM ( podobno ma mieć 280 ). Mam nadzieję że będę tak samo zadowolony jak z Vectry 2.0 T Pozdrawiam!