Wysłane z telefonu Nokia 6310i przy użyciu Tapatalka
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Jest możliwość wyłączenia tej kontrolki w ustawieniach.kecraminsignia pisze:U mnie w AJ pokazuje wszystko. Nawet ciśnienie, a właściwie jego brak.
Wysłane z telefonu Nokia 6310i przy użyciu Tapatalka
mazmarcin pisze:I znów się okazało że szczęśliwi najbardziej płaczą
Mi nie działa pedał przyspieszenia

Zrób Dekodowanie VIN, przez co wskaźniki pobiorą się od nowa.mazmarcin pisze:I znów się okazało że szczęśliwi najbardziej płaczą
Mi nie działa pedał przyspieszenia
proponuję wziąć coś na uspokojenie i nie występować w roli adwokata, chyba, że Ping Ci płaci za takie teksty.dare50 pisze: ↑27 sie 2020, o 16:38Kolego to zmień auto i nie płacz , Kolega Ping robi to za Free i nie będziesz mu dyktował kiedy ma co zrobić , albo jeszcze lepiej rozliczał czego nie zrobił , jeśli zrobiłeś sobie na Arduino to Ok to się pochwal i podziel się na forum jak to robią inni a nie oczekiwać od innych że dostanie się wszystko za freeJaMi pisze: ↑27 sie 2020, o 11:12a kolega za kogo się wypowiada?![]()
2 lata temu już czytałem teksty o obsłudze silnika B20DTH i wielu miało nadzieję i cierpliwość
2 lata minęły i dalej nie jest pewne czy i kiedy silnik ten pojawi się w nowej już aplikacji.
Ja tam nadziei nie mam, pewnie szybciej Insignię sprzedam, niż doczekam się przydatnej aplikacji Pinga
U siebie radzę sobie z Torque, a ostatnio testuje rozwiązania sprzętowe oparte na Arduino. To przynajmniej jest pewne i jakoś współpracuje z nowszymi silnikami Opla![]()