Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrze by było aktywować dział i mieć możliwość dodawania systematycznych informacji na temat spotów w woj. lubelskim. Jest tutaj coraz więcej ludzi posiadających Insignię w tym województwie. Przyda się każdemu
Witam jestem z Lublina i szukam mechanika, który zrobi cud z uszelką smoka widziałem na forum FB jak jeden użytkownik insignii po 20 tyś od wymiany uszczelki smoka wyjął już pękniętą. Śni mi się to po nocach i czy jest możliwość przerobienia tego. Słyszałem coś o pompie z 1.9 , metalowa tulejka lub uszczelka z ASO Fiat.
Witam
Czy ktoś może ma opcoma i może mnie poratowac bo jadąc do Lublina przy wyprzedzaniu wpdl mi w tryb awaryjny i chciałbym to wykasowac i zobaczyć co to za błąd.
Hejka Panowie (i Panie też jak są ) - podpinam się pod wątek, może ktoś się zorientował w temacie. Możecie polecić dobrego mechanika w Lublinie lub okolicy ? Oczywiście takiego, który ogarnia Insignię bardziej niż inne auta
Witam i ja w porównaniu z innymi oddziałami nasz to dopiero raczkuje
Pytanko mam - jest w Lublinie lub niedalekich okolicach ktoś naprawdę godny polecenia, kto posłucha, pojeździ, obada mojego opla i jeżeli trzeba to i pogrzebie przy nim ????
Przerabiałem już kilku " mechaniorów " ale to co oni robią to się nawet nie chcę komentować :/