raffa73 pisze: ↑25 cze 2018, o 00:12
Te zdjęcie tego VW to pokazuje przód czy tył?
Przód, jego prawy błotnik, bo my się tak dotknelismy, on mi wyskoczył z lewej, niestety kamera tylna nie zapisywala bo nie sprawdziłam jej po uderzeniu w zderzak miesiąc temu i tak się zatrzymała. Ja mam wrażenie że on leciał jak wariat, ja się toczyłam. Może tam jakieś kamery mają na tym rondzie, tj miejskie kamery, ale nie wiem naprawdę czy ja chcę i mam siłę się z tym grzebać, dziękuję wam jednak za oceny i wsparcie.
Zrobiłam mu zdjęcia, bo mi się pisać nie chciało, a będę musiała przecież podać kogo uszkodziłam

chociaż jak zapytają jaki to rocznik to nie wiem, ale nie pytają chyba o takie głupoty, znajdą sobie sami, dziwię się że miał badania techniczne, lampy miał nie tyle matowe co już białe, progi i drzwi mu się sypały, płatki zardzewiałej blachy zostawił na moim aucie. PZU chyba dużo mu nie zapłaci za tę szkodę o ile on ją w ogóle zgłosi, bo no nie wiem. No tak mi się trafiło w taki wehikuł przywalić

. Żeby to chociaż było Ferrari to bym sobie popatrzyła na coś ładnego. Pan niewątpliwie mógł chcieć ode mnie kasę na podobne dwa lub trzy, dlatego już wolałam tę policję. Sama w obcym mieście, no i tak oooooo...
Zaskoczył mnie że chciał sobie zrobić zdjęcie mojego dowodu, oczywiście nie dostał takiej szansy, ale no dziwny gość i dziwna sytuacja. Ale to przecież nie wiadomo kogo spotkamy na drodze....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.