Jakoś pokracznie się prezentuje
Moja jeszcze obecna Insi, która spłatała mi figle, miała końcówkę nr. VIN - "666".
Obecna nie ma trzech szóstek w numerze. Ale obawiam się, że właśnie ten post, który teraz piszę, jest moim 666. postem na tym forum
(Ufff, okazał się jednak postem nr 665. I niech tak zostanie, ale było blisko! Jest nadzieja, że auto będzie tym razem bez diabelskiego nasienia.)
Nie dostrzegam na tylnej klapie powiększonego spojlera. Jest zatem nadzieja, że dopiero teraz odczekam na niego te zapowiadane dodatkowe 8 tygodni, bo tak podobno wyglądają "restrykcje produkcyjne". Auto wypchnęli z linii produkcyjnej, a teraz będzie czekać na dokładkę. I niech czeka jak najdłużej! OPC-Line też podobno dokładają poza linią.
To co? Będzie "niunia"? Czy kolejna "szmata"? Bo tak z żoną nazywaliśmy naszą Vectrę i Insignię, zależnie od naszych a raczej ich, samochodów, humorów.
Silberblitz - srebrna błyskawica - tak powiedziałem na naszą Vectrę w momencie gdy jeszcze nie była nasza, tylko widziałem ją na zdjęciu używaną i przymierzałem się do niej. No i zostaliśmy przy tych srebrnych. A że błyskawica, to wiadomo, gwarantują to osoby zasiadające za kierownicą.
M.