--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCo nam nie pasuje na forum ICP ?
- Zbyszek01
- Klubowicz
- Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2019
- Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
- Miasto: DZA
- Postawił piwo: 28 razy
- Otrzymał piwo: 41 razy
Re: Co nam nie pasuje na forum ICP ?
Czyli jak by nie patrzył to wszystko zmierza do „moderatora” i jego zaangażowanie.
Wysłane z iPhone 7+
Wysłane z iPhone 7+
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
-
Bodex
Mnie nie pasuje , przeszkadza to , że osoby nie zainteresowane tematem , jakimś konkretnym produktem wpadają do wątku i robią burdel i OT i są , mam wrażenie tylko w tym dobrzy , sami nic merytorycznie nie wnoszą a jedynie negacja .
W myśl zasady , jak chcesz psa uderzyć to kija znajdziesz .
Chodzi o to , że są osoby , które lubią stosować dodatki , czy inne ogumienie , czy chromy we wnetrzu itd.
I jeśli ktoś coś fajnego znajdzie , sprawdzi się w użytkowaniu , to ci nie zainteresowani niech nie negują z góry wszystkiego zwłaszcza , że sami nie sprawdzili , bo w poście dla przykładu. Oleje i dodatki robi się mirszmasrsz , a potem nikt tam nie chce już pisać cokolwiek , bo boi się być zlinczowany przez tych negusów.
NIE CHCESZ, NIE INTERESUJE CIE TO
NIE KOMENTUJ tylko po to by pokazać i podokuczać innym.
Czy widzieliście , bym wchodził w wątek o elektronice i cokolwiek pisał ?
Yerry montuje BT , inni kamery , co dla mnie jest zbyteczne , czy wchodze tam i depcze po pietach.
Owszem napisałem w LETNICH bo wg mnie i latem sie stosuje , ale po przemyśleniu przeniosłem.
Są rzeczy , które dla innych będą lepszym rozwiązaniem , ale zrobicie taki dym , że już taka osoba odejdzie zniechęcona .
Stawiacie na sprawdzone rozwiązania i dobrze skoro wam z tym dobrze .
Wiecie czemu ja nie idę za modą ? bo jestem kozioriżcem , a ten zawsze stromymi własnymi ścieżkami chodzi i nie boi sie ryzyka , ale jest pewny siebie .
Moi koledzy kupowali modne Zafiry 2,0D bez turbo , bez klimy z przebiegiem 200 tyś w tamtych czasach , ja kupiłem Multiple dla rodziny 2+3 1,9jtd z klimą , salon PL 60 tyś , za te same pieniądze , oczywiście uśmieszki na ustach , ale ten kto jej nie miał pojęcia nie ma jakie wygodne auto i jak łatwo było parkować 6 wygidnych przesównych foteli , oparcia składane .
Dla mnie ważna jest praktyczność zastosowania , nie marka , nie opinia , czy obawa , że wyśmieją.
Jeśli czegoś sami nie sprawdziliście w aucie to nie negujcie wszystkiego , chyba , że macie testy, dane, sami testujecie to macie podstawy merytorycznie podzielić się swoją opinią .
Bierzcie pod uwagę takie stwierdzenie :
" miałem w astrze wielosezony i były do doopy więcej nie założę "
Co to za merytoryczna wypowiedź ?.
Kiedy miał ? 6-10 lat temu ? Jakie miał ? rozmiary , parametry ? Bo i dzisiaj są wodotryski . Ja piszę o bdb , a ten neguje jakimiś sznatami ?
To że 10 lat temu ktoś miał letnie do doopy to też wiecej nie założy ?
Piszcie z sensem , bo ręce opadają .
To można porównać do opini o insigni , że złom bo silniki padają , handlarze cofaja , jeden janek kupi , zatrze , a potem cała wieś buczy , że w insigniach zacierają się silniki WSZYSTKICH ????
Wszyscy o tym bębnią ,a większość insigni nie miała , a połowa z tej większości nawet nie jechała jako pasażer !
Tak tworzą się mity i plotki .
Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
W myśl zasady , jak chcesz psa uderzyć to kija znajdziesz .
Chodzi o to , że są osoby , które lubią stosować dodatki , czy inne ogumienie , czy chromy we wnetrzu itd.
I jeśli ktoś coś fajnego znajdzie , sprawdzi się w użytkowaniu , to ci nie zainteresowani niech nie negują z góry wszystkiego zwłaszcza , że sami nie sprawdzili , bo w poście dla przykładu. Oleje i dodatki robi się mirszmasrsz , a potem nikt tam nie chce już pisać cokolwiek , bo boi się być zlinczowany przez tych negusów.
NIE CHCESZ, NIE INTERESUJE CIE TO
NIE KOMENTUJ tylko po to by pokazać i podokuczać innym.
Czy widzieliście , bym wchodził w wątek o elektronice i cokolwiek pisał ?
Yerry montuje BT , inni kamery , co dla mnie jest zbyteczne , czy wchodze tam i depcze po pietach.
Owszem napisałem w LETNICH bo wg mnie i latem sie stosuje , ale po przemyśleniu przeniosłem.
Są rzeczy , które dla innych będą lepszym rozwiązaniem , ale zrobicie taki dym , że już taka osoba odejdzie zniechęcona .
Stawiacie na sprawdzone rozwiązania i dobrze skoro wam z tym dobrze .
Wiecie czemu ja nie idę za modą ? bo jestem kozioriżcem , a ten zawsze stromymi własnymi ścieżkami chodzi i nie boi sie ryzyka , ale jest pewny siebie .
Moi koledzy kupowali modne Zafiry 2,0D bez turbo , bez klimy z przebiegiem 200 tyś w tamtych czasach , ja kupiłem Multiple dla rodziny 2+3 1,9jtd z klimą , salon PL 60 tyś , za te same pieniądze , oczywiście uśmieszki na ustach , ale ten kto jej nie miał pojęcia nie ma jakie wygodne auto i jak łatwo było parkować 6 wygidnych przesównych foteli , oparcia składane .
Dla mnie ważna jest praktyczność zastosowania , nie marka , nie opinia , czy obawa , że wyśmieją.
Jeśli czegoś sami nie sprawdziliście w aucie to nie negujcie wszystkiego , chyba , że macie testy, dane, sami testujecie to macie podstawy merytorycznie podzielić się swoją opinią .
Bierzcie pod uwagę takie stwierdzenie :
" miałem w astrze wielosezony i były do doopy więcej nie założę "
Co to za merytoryczna wypowiedź ?.
Kiedy miał ? 6-10 lat temu ? Jakie miał ? rozmiary , parametry ? Bo i dzisiaj są wodotryski . Ja piszę o bdb , a ten neguje jakimiś sznatami ?
To że 10 lat temu ktoś miał letnie do doopy to też wiecej nie założy ?
Piszcie z sensem , bo ręce opadają .
To można porównać do opini o insigni , że złom bo silniki padają , handlarze cofaja , jeden janek kupi , zatrze , a potem cała wieś buczy , że w insigniach zacierają się silniki WSZYSTKICH ????
Wszyscy o tym bębnią ,a większość insigni nie miała , a połowa z tej większości nawet nie jechała jako pasażer !

Tak tworzą się mity i plotki .
Ostatnio zmieniony 27 mar 2018, o 11:53 przez IBZI, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin forum par.5 pkt.8
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin forum par.5 pkt.8
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Co nam nie pasuje na forum ICP ?
Piszesz ze to ci przeszkadza ale jednym z mistrzów takiej zagrywki właśnie jesteś TY w kwestii właśnie opon. Czy to temat letnich czy zimowych ty wpadasz bez żadnej konkretnej porady takie czy siakie letnie czy zimowe wybrać tylko z tekstem ze moje Vredki są najlepsze.Bodex pisze:Mnie nie pasuje , przeszkadza to , że osoby nie zainteresowane tematem , jakimś konkretnym produktem wpadają do wątku i robią burdel i OT i są , mam wrażenie tylko w tym dobrzy , sami nic merytorycznie nie wnoszą a jedynie negacja .
Przykład ostatnio w temacie opon letnich pojawiła się kwestia kiedy zmieniamy opony. Różne wypowiedzi etc. i nagle kto się wypowiada? Bodex! Z tekstem a ja nie muszę zmieniać... czy coś w tym stylu...
I co wniosłeś do dyskusji?
I to mnie właśnie wkurza.
Nim coś napiszesz popatrz na swoje wypowiedzi.
A teraz
dla ciebie BodexWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Robert KOTYCKI
Sama życiowa prawda
kwintesencja polskiej mentalności , nic dodać nic ,ująć ilu użytkowników tyle racji spokojnej niedzieli życzę.
Ps. Popraw literówkę w koziorożcu bo znowu będą ci wytykać.
Ps. Popraw literówkę w koziorożcu bo znowu będą ci wytykać.
-
Bodex
Ja sie poprawiłem , teraz czekam na was
Fakt to był sarkazm , ale też odpowiedź na wasze łatki.
Świętych nie ma , ale po to jest dyskusja , żeby wszyscy się opamiętali.
Nie pije to do konkretnych osób , ale zwracam sie do wszystkich .
Forum i posty winny być przejżyste.
Np @ tomek evo wam nie pisał w postach o letnich , a jednak go negujecie , bo marketing , a może jednak dobry produkt proponuje , zalej sprawdź , jak nie działa to potem wojna.
Fakt to był sarkazm , ale też odpowiedź na wasze łatki.
Świętych nie ma , ale po to jest dyskusja , żeby wszyscy się opamiętali.
Nie pije to do konkretnych osób , ale zwracam sie do wszystkich .
Forum i posty winny być przejżyste.
Np @ tomek evo wam nie pisał w postach o letnich , a jednak go negujecie , bo marketing , a może jednak dobry produkt proponuje , zalej sprawdź , jak nie działa to potem wojna.
- zubek
- Zapaleniec
- Auto: IB/ST
- Kod silnika: B20DTH
- Moje auto: viewtopic.php?f=53&t=8662
- Miasto: WWL
- Postawił piwo: 23 razy
- Otrzymał piwo: 58 razy
Marketing powinno się prowadzić w swoim temacie sprzedażowym po uzyskaniu statusu Partnera.
-
Bodex
To też uważam , że powinien założyć w dziale sprzedam , ale wolno mu dyskutować i przedstawić zalety dodatku w odpowiednim dziale
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Wydaje mi się, iż jestem wyjątkowo tolerancyjny i reaguję ostro dopiero w ostateczności.
Bany lecą niezmiernie rzadko, ostrzeżenia w zeszłym tygodniu były dwa (i tylko dla nowych), a tak to upominam.
Temat "olejowy" czy "oponowy" był czyszczony wiele razy, ale niektórzy dalej traktują go jak "luźne rozmowy".
Jakby to była, nie przymierzając taka elektroda, to by dopiero się działo. A uwierzcie mi, wiem coś o tym
Swoją drogą to nawet w tym temacie dostałem kilka zgłoszeń odnośnie niektórych postów...
Reasumując. Czytam wszystkie posty, reaguję w sytuacjach łamania regulaminu, ale chciałbym zachować też swobodę wypowiedzi.
Czasem trudno to pogodzić. Jedno jest pewne. Obrażanie innych na pewno nie będzie tolerowane.
-
Bodex
Żeby było pewne , ja nic nie zgłaszałem
- Rooff_
- Zapaleniec
- Auto: Insignia ST przedlif
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2012
- Miasto: Zagłębie Dąbrowskie
- Postawił piwo: 9 razy
- Otrzymał piwo: 128 razy
Bodex - spróbowałbyś pisać zgodnie z zasadami gramatyki i ortografii, że o ogólnych zasadach pisania komputerowego nie wspomnę?
Przed przecinkiem, kropką, znakiem zapytania itp. NIE POWINNO być spacji!
Pozdrawiam, Michał
*Nie jestem mechanikiem samochodowym! ;)
*Nie jestem mechanikiem samochodowym! ;)
- Zbyszek01
- Klubowicz
Może za bardzo tolerancyjny?
Na wielu forach jestem, na wielu piszę, na jednych więcej a na innych mniej ale tu na tym forum funkcja moderatora jest za mało widoczna.
Nie obrażając nikogo to dla przykładu na elektrodzie (jedno z wielu) takie wcinki w temacie a niezgodne czy nawet nic nie wnoszące do tematu są usuwane i ostrzeżenie leci a recydywa już jest banowana.
Faktem jest że jeżeli robisz to sam to współczuję i się nie dziwię.
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
-
Bodex
Wiem, ale nie dbam o to .Rooff_ pisze:Bodex - spróbowałbyś pisać zgodnie z zasadami gramatyki i ortografii, że o ogólnych zasadach pisania komputerowego nie wspomnę?
Możesz to orzełknąć ? Czy zbiera ci sie na wymioty ? .
Informowałem już , że smartfon Asus zenfone 2 ma tragiczną klawiaturę , zmienia litery w zdaniu , czasem kilka , zanim puszczę post muszę moderować , zawsze coś umknie i nie raz poprawiam po czasie.
I nie jest to kwestia wyłączenia słownika , bo jest wyłączony.
-
Bodex
Bzdury na resorach , nigdzie nie napisałem, że są najlepsze !@!coolmobil pisze:Piszesz ze to ci przeszkadza ale jednym z mistrzów takiej zagrywki właśnie jesteś TY w kwestii właśnie opon. Czy to temat letnich czy zimowych ty wpadasz bez żadnej konkretnej porady takie czy siakie letnie czy zimowe wybrać tylko z tekstem ze moje Vredki są najlepsze.Bodex pisze:Mnie nie pasuje , przeszkadza to , że osoby nie zainteresowane tematem , jakimś konkretnym produktem wpadają do wątku i robią burdel i OT i są , mam wrażenie tylko w tym dobrzy , sami nic merytorycznie nie wnoszą a jedynie negacja .
A dlaczego nie mogę napisać w tym poście , co to jest niby zabronione dla mnie ?, to wasz prywatny post ?Przykład ostatnio w temacie opon letnich pojawiła się kwestia kiedy zmieniamy opony. Różne wypowiedzi etc. i nagle kto się wypowiada? Bodex! Z tekstem a ja nie muszę zmieniać... czy coś w tym stylu...
I co wniosłeś do dyskusji?
Wielosezonowe są również na lato !
Było pytanie, to jest odpowiedź

.Zazdrościsz ? .
Wkurza cię , że jest ktoś odważny, by wam pokazać inną alternatywę od waszego wzorca, który uważacie jako jedyny ?I to mnie właśnie wkurza.

.
Nim coś napiszesz popatrz na swoje wypowiedzi.
Moje są oparte na faktach i wiedzy zdobytej w szkole i pracy i nie ma krzty podlizywania się.
Wiem , że prawda w oczy kole.
Pozdrawiam serdecznie.
- Igorwlkp
- Zapaleniec
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Poznań
- Postawił piwo: 4 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
nie drapać się
bo napiszę po wojskowemu
NAJGORSZA GŁUPOTA JAK KOT J..BIE KOTA:)
no ale nie wypada
bo napiszę po wojskowemu
NAJGORSZA GŁUPOTA JAK KOT J..BIE KOTA:)
no ale nie wypada
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
Cały czas patrzysz tylko przez swój pryzmat. To,że dla Ciebie jedynym najlepszym wzorcem jest wielosezonowa (co w testach nie jest takie oczywiste)nie oznacza ,że dla innych również.Każdy wie ,ze są wielosezonowe,ale nie każdy chce je mieć i są dla niego najlepsze
- wassermann
- Zapaleniec
- Auto: Insignia GSi 2.0T
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: nec temere, nec timide
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Jakie to znamienne! 
Temat nietechniczny, "co nam nie pasuje na forum", a dyskusja znowu o wielosezonach.
Skończmy to. Opony jak opony. Do palenia na demonstracjach nadają się wszystkie jednakowo.
M.
Temat nietechniczny, "co nam nie pasuje na forum", a dyskusja znowu o wielosezonach.
Skończmy to. Opony jak opony. Do palenia na demonstracjach nadają się wszystkie jednakowo.
M.
-
norbi333
- Ekspert
- Auto: INNE
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Suwałki
- Otrzymał piwo: 39 razy
A żeby w temacie to najbardziej mi nie pasują nowe szaty forum.Stara zdecydowanie była lepsza
- Zbyszek01
- Klubowicz
To co było już się nie wróci, trzeba się przyzwyczaić.
Co do opon to sezonowe (lato, zima) zawsze będą miały przewagę nad wielosezonem (całoroczne). Na swoim zdrowiu a tym bardziej życiu nie ma co oszczędzać.
Wysłane z iPhone 7+
Co do opon to sezonowe (lato, zima) zawsze będą miały przewagę nad wielosezonem (całoroczne). Na swoim zdrowiu a tym bardziej życiu nie ma co oszczędzać.
Wysłane z iPhone 7+
Insignia 2.0D MY2012.
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
Jag XE 2,0D AWD ,MY2020
- coolmobil
- Zapaleniec
- Auto: Skoda Superb
- Miasto: Warszawa
- Otrzymał piwo: 2 razy
Co nam nie pasuje na forum ICP ?
A co ciekawego wniosłeś do dyskusji tym swoim tekstem?Bodex pisze: A dlaczego nie mogę napisać w tym poście , co to jest niby zabronione dla mnie ?, to wasz prywatny post ?
Wielosezonowe są również na lato !
Było pytanie, to jest odpowiedź.
Zazdrościsz ? .
Czy zazdroszczę?? No nie żartuj. Czego?
Tego ze połowa forum (albo i więcej) ma z ciebie polewkę szczególnie w kontekście twojej podniety swoimi oponami?
Wujek dobra rada który na każdej kwestii się zna i wie „najlepiej”....
Zejdź ze sceny bo już się nudny robisz.
Ps. Jak dostanę ostrzeżenie lub bana za powyższa wypowiedz to trudno zaakceptuje, ale ciężko już było wytrzymać.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk