--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuZakup Insigni - pytania
-
jacek83
Re: Zakup Insigni - pytania
Witam
u mnie obecnie 141 tyś km z czego pierwsze 125 tys km zrobione w czasie 3 lat wiec trochę się nalatała. Skrzynia M32 i jak dotąd żadnych problemów.
PS. I mam nadzieje, że tak pozostanie
u mnie obecnie 141 tyś km z czego pierwsze 125 tys km zrobione w czasie 3 lat wiec trochę się nalatała. Skrzynia M32 i jak dotąd żadnych problemów.
PS. I mam nadzieje, że tak pozostanie
-
Grzegorz
Nie gadajcie, że klapy w kombiakach są plastikowe w 100% 
Jak pukam paluchem, to dźwięk jest metaliczny.
Jak pukam paluchem, to dźwięk jest metaliczny.
-
Niedzwiedz
Moja również z tworzywa ale nie jestem pewien czy wszystkie ale napewno na 100 % te które mają otwieranie elektryczne to klapa nie może być ciężka bo siłownik szybko by padł.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
-
Grzegorz
Ja nie mam otwierania z pilota i wydaje się ciężka jak cholera. Muszę wziąć magnes i zobaczyć.
-
yarek82
panowie miał ktoś do czynienia z ta firmą lub oglądał u nich to auto
http://allegro.pl/opel-insignia-2-0cdti ... 21391.html
będę wdzięczny za info
http://allegro.pl/opel-insignia-2-0cdti ... 21391.html
będę wdzięczny za info
-
Grzegorz
Sprowadzony z Belgii, cena niska, na świeczkach... resztę to niech koledzy dopowiedzą 
Z mojej strony: Zdwojona ostrożność.
Z mojej strony: Zdwojona ostrożność.
-
yarek82
Grzesiu tyle to doczytałem i zauważyłem
bardziej chodzi mi o to czy ktoś zna tą firmę i może kupował od nich auto
cena niska bo jest golas ale koledze nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne
bardziej chodzi mi o to czy ktoś zna tą firmę i może kupował od nich auto
cena niska bo jest golas ale koledze nic więcej do szczęścia nie jest potrzebne
-
jaromat
kolego jak bedziesz tak fora czytal to nigdy nic nie kupisz,najlepszy moim zdaniem bedzie rower,juz tobie pisalem ze sprzedam Tobie pewna insignie,a Ty szukasz
-
bolek
za 40 tyś.zł nic lepszego nie znajdziesz,szczeliny równe więc raczej bezwypadek,przebieg sprawdzcie w serwisie bo auta w Belgii sporo latają,super że f vat 23% bo nie ma przekrętu na Vacie więc można spać spokojnie.
- nika84-24
- Użytkownik
- Auto: insignia sports tour
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Emmerich DE/ Knurów PL
- Otrzymał piwo: 3 razy
Jak ktoś dbał to i Ty pojeździsz długo a jak nie dbał to i F40 i ZrSAk też padnie... W internecie znajdziesz wszystko i prawdę i stek bzdur. Jeszcze do lutego tego roku miałem signuma 2004 3.0 cdti (y30DT) i każdy gada, że te silniki to masakra jakaś. Ze w każdym jednym opadają tuleje itp. Jeździłem nim 3 lata, zrobiłem prawie 100tyś km i nic nie opadło. Silnik malinka, elastyczny i ten dźwięk... Nowy właściciel dale cieszy się autem...
Wracając do tematu 130-tek, mój ojciec od prawie 3 lat jeździ taką isi ST, nie mam pojęcia czy z M32 czy F40 bo słyszałem, że niektóre 130-tki miały montowane F40. On ma Sporta z Flex ride itp... W każdym bądź razie żadnych kłopotów z autem nie maa nogę ma baaardzo ciężką i strasznie chaotycznie i nerwowo jeździ
Wracając do tematu 130-tek, mój ojciec od prawie 3 lat jeździ taką isi ST, nie mam pojęcia czy z M32 czy F40 bo słyszałem, że niektóre 130-tki miały montowane F40. On ma Sporta z Flex ride itp... W każdym bądź razie żadnych kłopotów z autem nie maa nogę ma baaardzo ciężką i strasznie chaotycznie i nerwowo jeździ
-
jaromat
http://www.insignia-freunde.de/board8-o ... geschafft/
otworzcie ten plik,jego iska przekroczyla 300 tys.km
-
MichaelloEs
Heheheh klapa w Insigni nie metalowa?:] Może dlatego były róznice w kolorze bo plastik lubi sie z czasem troche "odkolorzyć":P Czyli mam rozumiec sprzedawca nie opowiadał z kosmosu w takim razie bo mysleliśmy, że tył malowany a tu taki zonk;)
-
bolek
Ostatnio na allegro byla Insia cdti 160km 355tys km przebiegu 2009r za 35 tys zl, a tutaj jest 280 tys km http://otomoto.pl/opel-insignia-2-0-cdt ... 76906.html niestety juz na drugim silnikujaromat pisze:http://www.insignia-freunde.de/board8-o ... geschafft/
-
lgruszkos
Jak kolega szuka to moja też może być na sell. Skrzynia M32 jak to mówią niektórzy niestety a ja sobie chwalę, zero problemów, wymieniłem olej w niej i nic więcej, przebieg 330 tyś
-
jaromat
chyba opcjanorbi333 pisze:Czy w 20CDTI biturbo 4x4 było w standardzie czy tylko opcja?
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
biturbo było od razu 4x4 tak samo jak 2,0 Turbo z podniesioną mocą - NFT
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii