--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Opinie klubowiczów

odnośnie forum insignia-club.pl
Awatar użytkownika
Puszczyk
Klubowicz
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: A20DTJ
Rok produkcji: 2014
Miasto: Poznań
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 2 razy

Re: Opinie klubowiczów

Post autor: Puszczyk » 7 paź 2018, o 20:11

Forum to strzał w dziesiątkę. Jak trafiłem na forum? Nie pamiętam, ale ważne że trafiłem jakieś cztery miesiące temu, a więc nie dawno a już wielokrotnie korzystałem z podpowiedzi forumowiczów. Poruszanie się po forum nie sprawiało mi większych trudności bo jest bardzo czytelne. Mam jednak drobne zastrzeżenia ze strony osób starszych, do których ja również się zaliczam. My w większości nie znamy języka angielskiego a więc obowiązujące w informatyce terminy czy określenia w języku angielskim są dla nas początkujących często niezrozumiałe. Tak więc podawana instrukcja na skróty jest dla nas często nieczytelna.
Ostatnio zmieniony 9 paź 2018, o 08:14 przez Puszczyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
yerry
Prezes ICP
Auto: Insignia B GS
Kod silnika: B20NFT
Rok produkcji: 2018
Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=8653
Miasto: Kraków
Postawił piwo: 26 razy
Otrzymał  piwo: 90 razy
Kontakt:

Post autor: yerry » 8 paź 2018, o 09:47

Obrazek profilu (avatar) musi mieć odpowiedni rozmiar (min. 60x60 i masz 100x100 pikseli) oraz rozmiar maksymalnie 30KB. Jeśli masz problem z przygotowaniem to przyślij mi obrazek, który chcesz zamieścić, a ja załatwię resztę.
Moje prace: HMI2.5 i Android Auto: HMI2.5 w IntelliLink MY2014-15 Bluetooth: Bluetooth CD300 CD400 CD500 DVD800 NAVI600 NAVI900 Aktualizacja Android Auto
https://insipro.pl/

Awatar użytkownika
Zbyszek01
Klubowicz
Auto: Jag XE 2,0D ,MY2020
Kod silnika: inny
Rok produkcji: 2019
Moje auto: viewtopic.php?f=52&t=1580&start=280
Miasto: DZA
Postawił piwo: 23 razy
Otrzymał  piwo: 30 razy

Post autor: Zbyszek01 » 8 paź 2018, o 19:57

NNowicjusz pisze:
7 paź 2018, o 20:11
...
Mam jednak drobne zastrzeżenia ze strony osób starszych, do których ja również się zaliczam. My w większości nie znamy języka angielskiego a więc obowiązujące w informatyce terminy czy określenia w języku angielskim są dla nas początkujących często niezrozumiałe.
...
Kolego tu nie ma osób starszych, wszyscy jesteśmy w równym wieku :lol:
XXI ;D
Też mam nie mało wiosen bo jeszcze Gomółkę z TV pamiętam ale się uczę bo dużo czytam i pytam, angielskiego też nie znam ale jest https://translate.google.pl/#en/pl/ a jak coś to pytam na forum.
Insignia MY2012.

Awatar użytkownika
Puszczyk
Klubowicz
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: A20DTJ
Rok produkcji: 2014
Miasto: Poznań
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 2 razy

Post autor: Puszczyk » 8 paź 2018, o 20:44

Zbyszek - pamiętasz transmisję z pogrzebu Stalina nadawaną z kołchożników?Chwaliłem się chłopakom że słyszałem przemówienie po chińsku a dzisiaj nie znam angielskiego ;) No dobra-dzięki Wam chłopaki! Przesadziłem trochę z tym narzekaniem. Chyba miałem zły dzień. Pozdrawiam serdecznie. MS
Ostatnio zmieniony 8 paź 2018, o 21:06 przez Puszczyk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gacek_Rafał
Klubowicz
Auto: Insignia
Kod silnika: F20DVH
Rok produkcji: 2020
Moje auto: https://www.insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=10078
Miasto: Radzionków (śląskie)
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

Post autor: Gacek_Rafał » 4 maja 2024, o 11:30

:lol: Ile tu wazeliny mimo małej ilości komentarzy :lol:

No to jo tyż napisza, że forum działo ok, wyglądo ok, brak zastrzeżeń ;D

baster82pl
Nowicjusz
Auto: Insignia 2019
Kod silnika: B16DTH
Miasto: Tilburg
Otrzymał  piwo: 1 raz

Post autor: baster82pl » 21 lip 2024, o 23:15

Panowie, lubie czytac fora i aktywnie brac udzial w zyciu spolecznosci ale tutaj jest to nie mozliwe. JA rozumiem ze chcecie odsiac kacik spamerski i hejterow ale co to za forum na ktorym nie da sie zalozyc posta. Nie zrozumcie mnie zle , nie chce tu pietnowac forum i byc arogantem , nie zapominam ze jestem tu gosciem. Jezeli ktosz szuka pomocy trafia na forum i chcialby zalozyc post, a to rola admina czy taki post usunac , utrzymac czy przeniesc w inny dzial. Dzisiaj ludzie juz umieja korzystac z internetu a kiedy wchodzisz na forum i nie mozesz nic napisac to przypomina blog a nie forum.

Mam kilka pytan , moze tez kilka porad ale nie moge tego opisac. a konkretnego tematu jaki mnie interesuje na forum znalezc sie nie da bo nie ma.

Moze warto wprowadzic ograniczenia dzienne w ilosci postow nowych uzytkownikow ale jednak pozwolic cos napisac. Taka moja drobna sugestia.

Pozdrawiam wszystkich Opelko Maniakow
Ostatnio zmieniony 21 lip 2024, o 23:18 przez IBZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o stosowanie zasad polskiej pisowni. Regulamin Forum.

Awatar użytkownika
IBZI
Moderator
Auto: Insignia 2.0
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2013
Miasto: Gliwice
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 38 razy

Post autor: IBZI » 21 lip 2024, o 23:21

A może wystarczy zapoznać się z Regulaminem?
Nawet teraz swojego posta umieściłeś w złym dziale, dodatkowo lekceważąc Regulamin.
Jesteś Klubowiczem?

Awatar użytkownika
dokia
Klubowicz
Auto: Jaguar E-Pace 250hp
Kod silnika: inny
Rok produkcji: 2020
Miasto: z Mazur :)
Postawił piwo: 233 razy
Otrzymał  piwo: 108 razy
Kontakt:

Post autor: dokia » 21 lip 2024, o 23:54

baster82pl pisze:
21 lip 2024, o 23:15
Panowie, lubie czytac fora i aktywnie brac udzial w zyciu spolecznosci ale tutaj jest to nie mozliwe. JA rozumiem ze chcecie odsiac kacik spamerski i hejterow ale co to za forum na ktorym nie da sie zalozyc posta. Nie zrozumcie mnie zle , nie chce tu pietnowac forum i byc arogantem , nie zapominam ze jestem tu gosciem. Jezeli ktosz szuka pomocy trafia na forum i chcialby zalozyc post, a to rola admina czy taki post usunac , utrzymac czy przeniesc w inny dzial. Dzisiaj ludzie juz umieja korzystac z internetu a kiedy wchodzisz na forum i nie mozesz nic napisac to przypomina blog a nie forum.

Mam kilka pytan , moze tez kilka porad ale nie moge tego opisac. a konkretnego tematu jaki mnie interesuje na forum znalezc sie nie da bo nie ma.

Moze warto wprowadzic ograniczenia dzienne w ilosci postow nowych uzytkownikow ale jednak pozwolic cos napisac. Taka moja drobna sugestia.

Pozdrawiam wszystkich Opelko Maniakow
Jeszcze nie zdarzyło się aby pytania nowych userów nie zostały wcześniej zadane. Użyj takiego narzędzia, które nazywa się lupką 🔎🔍 poradzisz sobie i naprawdę działa
Radio 357 :)

baster82pl
Nowicjusz
Auto: Insignia 2019
Kod silnika: B16DTH
Miasto: Tilburg
Otrzymał  piwo: 1 raz

Post autor: baster82pl » 22 lip 2024, o 12:27

dokia pisze:
21 lip 2024, o 23:54
...
Staram sie znalezc temat taki sam lub zblizony . "Montaz HUD , Dolozenie Head Up Display " niestety po przewertowaniu tematu Lupka mam same decodery VIN , Sprawy dotyczace halasow z okolicy hud lub awarie monitora, Wiec w koncu chyba sie zdarzylo . Jak napisalem nie chcialem tu atakowac forum , uwazam ze moze lepiej sluzyc spolecznosci , kwestia dobrej woli .

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 22 lip 2024, o 13:07 przez IBZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin Forum.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sugestie, informacje, pytania, zastrzeżenia”