--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuOdpalanie z pilota
-
Paweledi123
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 19 razy
-
Jo17
- Użytkownik
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: UK,
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Re: Odpalanie z pilota
Nikt nie może nas zmusić do niczego. Chyba, że sam/a oddajesz pod "opiekę" sztucznej inteligencji.
-
loll
- Forumowicz
- Auto: insignia B
- Kod silnika: B15XFT
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Krk
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
pomijając wszystkie za i przeciw, oraz inne filozofie
co musi mieć auto, żeby można byłoby takie odpalanie dołożyć. Co muszę ja dokupić? Mam na myśli kluczyk - bo mam z dwoma przyciskami, ale widziałem, na yotube, że odpalają wciskając 3 razy przycisk zamknięcia (kluczyk 2 przyciskowy)
co musi mieć auto, żeby można byłoby takie odpalanie dołożyć. Co muszę ja dokupić? Mam na myśli kluczyk - bo mam z dwoma przyciskami, ale widziałem, na yotube, że odpalają wciskając 3 razy przycisk zamknięcia (kluczyk 2 przyciskowy)
-
sawekfan
- Forumowicz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Wrocław
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
musiałbyś kupić urządzenie umożliwiające zdalny rozruch. Na yt sa filmiki gdzie uruchamiac można z telefonu lub tak jak napisałeś z osobnego kluczyka, który ma dodatkowy przycisk. Kiedyś Duda takie coś pokazywał do zdalnego obsługi samochodu i uruchamiania https://www.youtube.com/watch?v=16EgOvDL7h4 . Jak widać trochę roboty jest. Są tez firmy oferujące alarm w skład, którego wchodzi zdalny rozruch np. https://www.pandora-alarm.com.pl/pandora-light/. Tak czy inaczej tanio nie jest i bez 2 tysięcy raczej się nie obejdzie. Możliwe, ze na ali są zestawy tańsze ale i tak trzeba to zamontować. Ze swojego seryjnego kluczyka raczej takiej funkcji nie uzyskasz, no chyba, że jest zestaw, który umożliwia zakodowanie seryjnego kluczyka i nacisnięcie np. 2 razy przycisku otwarcia aby samochód sie uruchomił. Ofert w google jest sporo, trzeba dzwonic i pytać co jest możliwe i za ile.
Ostatnio zmieniony 4 gru 2024, o 15:40 przez IBZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin Forum.
Powód: Nie cytuj posta pod postem. Regulamin Forum.