Czy ktoś z Was montował i może się podzielić opinią na temat tych tulei z intercarsa firma reinhoch? Dają radę, nie wysypią się po kilku tysiącach kilometrów?sawekfan pisze: ↑7 lis 2024, o 13:16Gdyby ktos potrzebował to w intercarsie znowu pojawiły się tuleje https://intercars.pl/produkty/g0761a-si ... -rh15-5002
Na aledrogo też można je kupić https://allegro.pl/oferta/tuleja-wahacz ... gle.com%2F.
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
Insignia B - stuki z tyłu
-
- Nowicjusz
- Auto: B Sports Tourer
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Radomsko
Re: Insignia B - stuki z tyłu
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Wrocław
- Postawił piwo: 1 raz
Ja te z intercars montowałem. Ile przejada to nie wiem, bo zrobiłem na nich około 2 tysiące kilometrów. Póki co jest ok i nie stuka nic.
- Pro
- Klubowicz
- Auto: Insignia B ST
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Legionowo
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 34 razy
Wymieniłem zwrotnice, stuki/chrobotanie/piszczenie ustało. W zwrotnicy 4x4 są 2 tulejki, jedna wygląda podobnie jak w zwykłym zawieszeniu 4-wahaczowym, druga odrobinę inna. Zaryzykowałem i włożyłem używkę z deklarowanym niskim przebiegiem i jest cisza. Jak będę miał chwilę, to wyciągnę stare tulejki i złapie wymiary, może komuś się przyda.Pro pisze:Czy ktoś miał podobnie w 4x4? Jakieś lekarstwa?