--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------

Napęd wycieki 2.0 benzyna 4x4
- dare50
- Zapaleniec
- Auto: Insignia 4x4 COSMO
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Wejherowo
- Postawił piwo: 29 razy
- Otrzymał piwo: 38 razy
Re: Napęd wycieki 2.0 benzyna 4x4
Żadna rewelacja tyle kosztują ori oleje ja ostatnio dla klienta ściągałem olej do skrzyni ori VW i pibad stówkę za litr
- Pro
- Klubowicz
- Auto: Insignia B ST
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Legionowo
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 39 razy
Stówka za litr jeszcze do przełknięcia, chociaż też sporo. Ale tutaj jest prawie tysiak. 10x więcej niż motule i inne ravenole.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B 2.0t 4x4
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Kielce
W mojej insigni b 2017 2.0t 4x4 86 tys przebiegu, od jakiegoś miesiąca przy przyspieszaniu zazwyczaj pomiędzy 10 a 40 km/h słychać głuche stukanie coś jakbym jechał po nierównościach jakieś 2, 3 uderzenia potem cisza, czuć tez lekko te uderzenia na fotelu mam takie wrażenie że idzie ten dźwięk z prawego tylnego koła. Możliwe że to twinster się sypie ? Ciężko sprawdzic mi jakiś wyciek bo auto od spodu jest kompletnie zabudowane widać tylko wydech.
Zapomniałem dodać że jest też wycie chyba z tamtego miejsca jak skręcam w lewa stronę ale tylko wtedy gdy auto jest w ruchu i tylko w lewa strone
Zapomniałem dodać że jest też wycie chyba z tamtego miejsca jak skręcam w lewa stronę ale tylko wtedy gdy auto jest w ruchu i tylko w lewa strone
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B 2.0t 4x4
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Kielce
Kiedyś zaglądałem i widziałem coś podobnego do osłony silnika albo mi się coś grubo pomyliło, zerknę jeszcze raz dopiero za godzinkę jakaś i zrobię fotkę.
Dodano po 47 minutach 22 sekundach:
Faktycznie widać twinster na wierzchu mój błąd przepraszam najmocniej. Wracając do pytania czy te dźwięki moga dochodzić z niego ? Parkuje ciągle na tym samym miejscu na parkingu podziemnym podłoga czysta zero śladu jakiegoś oleju. Na tyg postaram się podjechać gdzieś na podnośnik sprawdzić czy jest suchy.
Dodano po 47 minutach 22 sekundach:
Faktycznie widać twinster na wierzchu mój błąd przepraszam najmocniej. Wracając do pytania czy te dźwięki moga dochodzić z niego ? Parkuje ciągle na tym samym miejscu na parkingu podziemnym podłoga czysta zero śladu jakiegoś oleju. Na tyg postaram się podjechać gdzieś na podnośnik sprawdzić czy jest suchy.