--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------

Tutaj się witamy
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia Sports
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Kolobrzeg
Re: Tutaj się witamy
Witam serdecznie wszystkich! Od miesiąca jestem posiadaczem isi. Przesiadłem się z Audi A4 B5 1.8Avant. Powiem tak,niebo a ziemia! Już nie chodzi o to że auto młodsze o 10 lat,tylko o komfort,wyposażenie i moc. Bajka. Tylko odrazu zapytam,oprócz słynnej uszczelki smoka na co uważać? Ogólnie jestem blacharz lakiernik mechanik samouk.
Hołduję zasadzie kto się nosi ten nie prosi i chcesz mieć zrobione dobrze zrób sobie sam! Pozdrawiam cieplutko! 🫡
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B lift
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2021
- Miasto: Poznań
Cześć,W sumie witam ponownie na forum. Kupiłem kolejnego Opla, była astra 1, później astra G insignia A a teraz B po lifcie z 2021r
Ostatnio zmieniony 2 maja 2025, o 22:20 przez michal3013, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia A
- Kod silnika: A20NHT
- Miasto: Sopot
Cześć wszystkim, jestem posiadaczem Insigni 2010 A20NHT. Ogólnie z Oplami związany od zawsze, wcześniej posiadałem Astre I oraz Astre V.
- Torguan
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A 2.0T 250
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Kraków
Witam forumowiczów
Od marca jestem szczęśliwym posiadaczem Insigni A z roku modelowego 2016. Silnik benzynowy 2.0 SIDI 250 km. Kiedyś jeździłem Astrą H OPC z silnikiem diesla 1.7.

Od marca jestem szczęśliwym posiadaczem Insigni A z roku modelowego 2016. Silnik benzynowy 2.0 SIDI 250 km. Kiedyś jeździłem Astrą H OPC z silnikiem diesla 1.7.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia B GS
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: Piwa
Hej, od 4 lat jestem posiadaczem Insigni GS, w której posiadanie wszedłem dość przypadkowo, bo długi czas pozostawałem wierny marce Renault i kolejnym zakupem miał być Talisman. Ale po perturbacjach z dostępnością wybranej wersji zdecydowałem się rozejrzeć za alternatywą. wybierałam z trójki Camry/Mondeo/Insignia i wygrała ta ostania, bo była dostępna od ręki i miała najlepsze warunki leasingu oraz podejście salonu do klienta. Dodatkowym atutem jest to, że również swobodnie mieszczę się na tylnym siedzeniu i sporo zostaje miejsca na kolana i głowę.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia b
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Katowice
Cześć,
Jestem Kuba z Katowic, to mój czwarty opel ale pierwszy prywatny i od razu Insignia.
Jestem Kuba z Katowic, to mój czwarty opel ale pierwszy prywatny i od razu Insignia.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia b
- Kod silnika: B20DTH
- Miasto: Katowice
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia a st
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Stargard
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A18XER
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Kraków
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A18XER
- Miasto: Prudnik
Witam nazywam się Marcin
Od 5 lat mam przyjemność użytkować Opla Insignie chociaż ostatnimi czasy Opelek wystawia moją cierpliwość na próbę
Od 5 lat mam przyjemność użytkować Opla Insignie chociaż ostatnimi czasy Opelek wystawia moją cierpliwość na próbę
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Miasto: Sulechów
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia Kombi
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Tychy
Cześć
Nazywam się Kacper. Swoją insignię posiadam od niespełna roku, rocznik 2015, 2.0 cdti, kombi, automat. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej
Nazywam się Kacper. Swoją insignię posiadam od niespełna roku, rocznik 2015, 2.0 cdti, kombi, automat. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej