--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
Tutaj się witamy
-
- Nowicjusz
- Auto: Zafira C
- Kod silnika: B16SHL
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Augustów
Re: Tutaj się witamy
Witam,
Jestem wprawdzie posiadaczem Zafiry C, ale na tym forum można znaleźć wiele wątków pomagających właśnie innych modeli Opla.
Jestem wprawdzie posiadaczem Zafiry C, ale na tym forum można znaleźć wiele wątków pomagających właśnie innych modeli Opla.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia B
- Kod silnika: B16DTH
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Łódź
Witam.
Wszystkich. Na imię mam Tomek i jestem nowym posiadaczem Insigni B. Czeka mnie teraz kilka napraw i modyfikacji wie napewno będę się odzywał po jakieś złote rady.
Pozdrawiam.
Wszystkich. Na imię mam Tomek i jestem nowym posiadaczem Insigni B. Czeka mnie teraz kilka napraw i modyfikacji wie napewno będę się odzywał po jakieś złote rady.
Pozdrawiam.
-
- Nowicjusz
- Auto: OPEL INSIGNIA
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Mielec
Witam
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Insigni i mam nadzieję znaleźć tu porady jak najlepiej wykorzystać jej potencjał.
Pozdrawiam
Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Insigni i mam nadzieję znaleźć tu porady jak najlepiej wykorzystać jej potencjał.
Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia II B
- Kod silnika: D20DTH
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Rumia
Witam,
mam na imię Krzysiek. Od maja jestem szczęśliwym posiadaczem insigni B. Wcześniej nie miałem opla. Póki co jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
mam na imię Krzysiek. Od maja jestem szczęśliwym posiadaczem insigni B. Wcześniej nie miałem opla. Póki co jestem bardzo zadowolony.
Pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A 1.6
- Kod silnika: A16XHT
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Żory
Witam wszystkich serdecznie,
Właśnie od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem "Insi", fajnie że takie forum istnieje bo wiele można się dowiedzieć o tym że "wozidle"
Właśnie od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem "Insi", fajnie że takie forum istnieje bo wiele można się dowiedzieć o tym że "wozidle"
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia A FL
- Kod silnika: A16XHT
- Miasto: Wrocław
Witam wszystkich serdecznie,
Od 8 lat jestem posiadaczem Insigni A w automacie
Pozdrawiam wszystkich
Od 8 lat jestem posiadaczem Insigni A w automacie
Pozdrawiam wszystkich
-
- Nowicjusz
- Auto: insignia
- Miasto: Ottawa
-
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Łódź
Witam wszystkich.Od dwóch lat jestem użytkownikiem Opla Insigni kombi 2.0T z 2016 w benzynie,mocy 250 KM,napęd 4x4.Przez ten czas samochód przysporzył mi niemało trosk,ale również sporo radości.Cenię go za wyposażenie i osiągi,a minusem są duże koszty napraw i mała ilość mechaników którzy,tak naprawdę znają się na tych samochodach,Ale póki co,nie narzekam,bo samochód sprawuje się nieźle.Pozdrawiam wszystkich użytkowników Insigni.