--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Zlot - dyskusja

Smardzewice 12-14 czerwca 2015
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
peja-1991
V-ce Prezes ds organizacyjnych
Auto: Insignia
Kod silnika: D16SHT
Rok produkcji: 2019
Miasto: Warszawa
Postawił piwo: 3 razy
Otrzymał  piwo: 98 razy
Kontakt:

Re: II Ogólnopolski Zlot INSIGNIA-CLUB - Czerwiec 2015

Post autor: peja-1991 » 20 maja 2015, o 20:00

parkowanie przodem lub tyłem - to nic innego jak ściana płaczu, która jest już grana ;)

co do reszty - brawo za działanie ;)

tylko kiedy chciałbyś przeprowadzić te konkurencję ? o której będziesz w sobotę?
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński

steq

Post autor: steq » 20 maja 2015, o 20:00

Panowie bez spięć - ja jadę na zlocik głównie po to by niektórych znowu zobaczyć a jeszcze innych poznać - czyli pełen laicik. ;)

Pobo1315

Post autor: Pobo1315 » 20 maja 2015, o 20:01

aaa peja nie wiedziałem, że to to.
Steq - do konkurencji mogą przystąpić tylko zainteresowani, nic na siłę.
No tak jak pisane było wyżej, że konkurencje planowane sa na sobotnie popołudnie. Ja wyjeżdżałbym od siebie gdzieś koło 9 czy 10 rano a mam do przejechania 250 km (w tym trochę autostrady jest) czyli myślę, że byłbym gdzieś koło 13-14 może trochę wcześniej.

steq

Post autor: steq » 20 maja 2015, o 20:08

Co do konkurencji to fajnie by było jakiś slalomik z piłeczką zrobić, jazda na czas po wyznaczonej trasie (np slalom z pachołkami) i oczywiście 400 m :D - choć wiem że to ostatnie to tylko marzenia

Awatar użytkownika
peja-1991
Kontakt:

Post autor: peja-1991 » 20 maja 2015, o 20:09

steq - w obecnym miejscu pobytu nie mamy warunków na zręcznościówkę ale na następnym zlocie kto wie ;)

steq

Post autor: steq » 20 maja 2015, o 20:10

Pobo1315 - nie to że jestem przeciwny konkurencjom - wręcz odwrotnie chętnie się przyłączę. Chodziło mi tylko o to by sie nie kłócić - ostatnio sporo było tego i nic dobrego nie przynosi to zazwyczaj.

Pobo1315

Post autor: Pobo1315 » 20 maja 2015, o 20:12

Nikt się nie kłóci, wyrażamy tylko swoje zdanie.

steq

Post autor: steq » 20 maja 2015, o 20:15

Pobo - jeśli masz ochotę i czas działaj w temacie ;)

Pobo1315

Post autor: Pobo1315 » 20 maja 2015, o 20:16

Tak jak pisałem wyżej, podejmę się tego jeśli konkurencje zostaną dopisane do listy przez Engine (będzie to dla mnie potwierdzenie, że mogę działać.

Awatar użytkownika
qrczaq
Użytkownik
Auto: Insignia ST
Kod silnika: A20DTE
Rok produkcji: 2013
Miasto: Poznań

Post autor: qrczaq » 21 maja 2015, o 14:56

Pobo1315 pisze:Spacer farmera – rekwizyt to akumulator - przywiozę jakiś
- Martwy ciąg z kanistrem / bańką z paliwem (zwycięzca dostaje zalany kanister czy bankę 5l on lub pb – tu potrzebna zgoda zarządu na przeznaczenie funduszy na 5l on i 5l pb – biore na siebie przywiezienie). Bańki z paliwem można zastąpic akumulatorem (też jakiś zurzyty znajdę)
- Parkowanie przodem lub tyłem pod butelkę / puszkę z browarem bez użycia czujników parkowania (kto bliżej ten zwycięża, nie liczy się dotknięcie ani przewrócenie butelki czy puszki - do tego przygotowałbym jakieś zasady aby nie było tak łatwo czyli np trzeba zaparkować na raz aby co chwilę nie podjeżdżać po centymetrze)
- Rzut w dal wałem korbowym, oponą lub tarczą hamulcową ( w zależności od tego co miałbym do wzięcia - jest boisko więc można to zrobić - rekwizyty przywiozę)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Nie było mnie miesiąc w tym temacie, ale nie o to chyba chodziło myśląc o konkurencjach sportowych :D

Może jeszcze rolka w formie pchania fury po parkingu w 3 osobowych zespołach :lol:

Jakiś sponsor się wkręcił na taki zlot, gdzie będzie ktoś czymś rzucał na odległość??!! o:o

Pytam całkiem szczerze, bo organizuję trochę eventów na torach i pytam z ciekawości, pozwoli mi to lepiej negocjować z nimi warunki. :D

Pobo1315

Post autor: Pobo1315 » 21 maja 2015, o 15:14

Nie ma miejsca na to aby w jakikolwiek sposób używać aut wiec aby zając jakoś czas w grę wchodzi to co wyżej napisane.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Foxkrzysiek

Post autor: Foxkrzysiek » 21 maja 2015, o 17:38

Kurcze szkoda że będę w PL dopiero 19.07 :x na pewno bym wpadł poznac ludzi :(

AmazingEvents

Post autor: AmazingEvents » 24 maja 2015, o 01:11

Pobo1315 pisze:zgodzi się ze mną wielu, którzy sądzą, że od organizacji jest organizator.
Brawo pobo, za całość :)
Engine pisze:oprócz wytykania tego co Ci się nie podoba,
od tego jest forum, żeby wyrazić swoją opinię
Engine pisze:Konkurencji na zmianę koła nie będzie, bo nie mamy utwardzonego terenu na ośrodku.
Przecież jest tam utwardzony parking, więc w czym problem ??
Engine pisze:pomocy do tej pory z Twojej strony nie było i pewnie nie będzie.
ile razy prosiłem się już tutaj o podstawowe materiały do pozyskania sponsorów???!!!!!!!!!!! A skoro nie jest w stanie nikt takich informacji dostarczyc, to chociaż to napiszcie, bo kolejne tygodnie lecą, a można by coś ogarnąć jeszcze.
Engine pisze:Chętnie zobaczę Cię jako organizatora kolejnego zlotu i też pooceniam Twoją robotę siedząc przed kompem i nic nie robiąc związanego ze zlotem.
Zapraszam serdecznie tydzień po Zlocie do Moto Parku Ułęż https://www.facebook.com/events/1615714465310189/

A tu masz jeden z moich zlotów, pooceniaj sobie https://vimeo.com/119874179

Proponowałem na samym początku, że zajmę się organizacją, ale zostałem zlany.

Awatar użytkownika
Engine
Zapaleniec
Auto: BMW F10 525D xDrive
Rok produkcji: 2015
Miasto: Śląsk
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

Post autor: Engine » 24 maja 2015, o 07:01

Nabór na prezesa do spraw organizacyjnych ciągnął się kupę czasu. Twojej kandydatury nie widziałem. Nie wiem czemu, skoro tak ochoczo, jak teraz piszesz, byłeś nastawiony na organizację zlotu.

Wysłano z Sony Xperia Z3 przy użyciu Tapatalk

Pobo1315

Post autor: Pobo1315 » 24 maja 2015, o 10:35

Engine wrzuć listę konkurencji do pierwszego postu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Awatar użytkownika
peja-1991
Kontakt:

Post autor: peja-1991 » 24 maja 2015, o 12:26

@Amazing - gdyby Ci tak zależało to na pewno dałbyś się poznać bo chyba od tego pasowałoby zacząć.
Dokładnie tak - dać się poznać użytkownikom - tymczasem nie widziałem Cię na żadnym spocie mazowieckiego, ba nawet nie widziałem żadnej chęci spotkania. Na pytania czy jedziesz z nami kolumną na zlot także milczysz.
Pokazujesz wielokrotnie, że prowadzisz agencję, która eventy organizuje i potrafi to robić ale w żaden, podkreślam żaden sposób nie pomogłeś i w mojej opini próbujesz zrobić reklamę Twojej firmy. Od samego początku dużo mówisz a mało robisz.
Nie wiem czy ktoś zarządu dostał Pw od Ciebie w celu organizacji zlotu czy pozyskania sponsorów.
W tym temacie owszem coś tam wspomniałeś ale jakby Ci zależało na pomocy to byś się odezwał bezpośrednio do osób decydujących.
Chcesz się wykazać? Zorganizuj na początek atrakcyjny spot, daj się poznać - wtedy będziesz miał większe szanse na wykazanie się.
Mam nadzieję, że na zlocie dasz się poznać i okażesz się równym gościem oraz ważnym ogniwem przy kolejnej organizacji zlotu.
Na razie raczkujemy w tym temacie ale wierzę w to, że napływ nowych aktywnych ludzi doda nam polotu i klub nabierze rozpędu.
Pozdrawiam

AmazingEvents

Post autor: AmazingEvents » 25 maja 2015, o 01:08

Engine na prezesa się nie piszę, bo już mi wystarczy 3 prezesur w różnych miejscach, po za tym patrząc na mój starz na forum startowanie do takiej funkcji było by raczej kpiną wg mnie. Peja, to chyba zarządowi powinno zależeć żeby pozyskać jak najwięcej osób do pomocy, więc równie dobrze mogę powiedzieć, że nikt z zarządu nie napisał do mnie pw w tej sprawie. Na spoty już się najezdzilem w życiu wierz mi, nie mniej jednak nadal chętnie bym wpadał, ale jednak nie mam już 24 lat i "trochę" więcej obowiązków mam niż wtedy. Nawet na swoje rodzime spoty jeżdżę niestety tylko 3-4x w roku. W kolumnie nic nie piszę, Bo jadę z małym dzieckiem i z trafieniem w punkt czasowy różnie bywa :) zresztą prowadziłem już kolumny nawet takie po kilkaset aut, jedzie się fajnie ale na krótkich raczej pokazowych dystansach, a nie 130km :) ja wykazywać się już nie muszę, za to wskazane by było żebyś Ty to zrobił z racji pełnionej funkcji w klubie ;) a na zlocie myślę, że się nie raz napijemy i nie będziecie się gniewac.

Tapatalknięte

AmazingEvents

Post autor: AmazingEvents » 25 maja 2015, o 01:12

Poproszę chociaż o info, bo na pozostałe widzę, że nie ma co liczyć, czy możemy zaproponować sponsorowi banner na forum.

Tapatalknięte

Awatar użytkownika
peja-1991
Kontakt:

Post autor: peja-1991 » 25 maja 2015, o 08:00

Ja absolutnie się nie gniewam i mam nadzieję, że Ty także.
Na pewno będzie inaczej jak się poznamy - a nie ukrywam byłoby miło jakbyś wpadal na spoty. Każdy ma swoje obowiązki ;-)
Co do baneru - pytanie do zarządu.

AmazingEvents

Post autor: AmazingEvents » 27 maja 2015, o 21:52

ile potrzeba nagród do konkursów ?? i jakie konkursy są przewidziane, bo mam 2 sponsorów i się pytają o to.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „II Ogólnopolski Zlot Insignia Club Polska”