Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuJa chcialem jasno-bezowa skórępeja-1991 pisze:kolor perfekcyjny - tylko wnętrze w kolorze Indiana i byłoby super
piotrusiek636 pisze:Hehe to dobrze zauwazylem. Tez mam bez wycieraczki.
Ja mialem bratanice Vectry czyli Crome, Vectra w srodku mi sie nie podobala.piotrusiek636 pisze:Wiadomo, kwestia gustu, ale w Vectrze C wycieraczka byla lepiej przemyslana.

W Cromie tez tak mialem, tylko ze tam kolor auta byl czarny a tapicerka welurowa.kiego pisze:Podoba mi sie takie zestawienie kolorów wnętrza
Ja przy kupnie mowilem ze tez chce miec w pol skorze, ale jako ze gdy kupowalem auto bylo 150 lat opla dostalem z sportowe fotele w calej skorze.peja-1991 pisze:ja też mam takie wnętrze tylko w pół skórze
A tutaj foto jak lakier wyglada po 5 miesiacach uzytkowania, wiem ze fotki powinienem robic pod inny katem i przy uzyciu halogena.Casimir pisze:Śliczna jest, no i prawie nowa

peja-1991 pisze:ładnie wygląda lakier ale powiem Ci szczerze - lakiery wodne to najgorsze dziadostwo. Ja garażuje auto, myję, woskuje i będę musiał zrobić korektę lakieru bo są straszne słonka