--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku"Izka" by Michu
-
Michu30
- Nowicjusz
- Auto: OPEL INSIGNIA
- Kod silnika: A16XHT
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: szczecin
Re: "Izka" by Michu
Czegoś takiego to ja jeszcze w warsztatach na oczy nie widziałem. Zrobiłem test drogowy do 180 km/h i było wszystko ok. Żadnych drgań ani niepokojących hałasów
-
xul
- Zapaleniec
- Auto: Insignia OPC
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Katowice (okolice)
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 73 razy
Takie cudo. Trochę się go naszukałem przed założeniem nowych opon. Z tym,, że na filmiku montuje na dwa stożki, a u mnie montowali na stożek i nakładkę imitującą przykręcenie śrubami.
[media][media]
[media][media]
-
Michu30
- Nowicjusz
Takie cudo powinien mieć, każdy renomowany warsztat w zasadzie. Ok, pytanie jeszcze mam do Was. Poszukuje dobrej lodówki turystycznej, najlepiej na gniazdo 230V. Polecacie coś? 
-
Michu30
- Nowicjusz
-
Michu30
- Nowicjusz
Czas odkurzyć trochę temat, ponieważ przez ten czas sporo było zmian, a więc od początku
:
*W zeszłym roku zaliczyłem pierwszą dłuższą trasę, samochód jak i spalanie wyszły rewelacyjnie.

*Nówki funkiel opony na przyszły sezon zimowy (Falken Eurowinter 245/45 R18), wyważone z testem drogowym

*Pierwszą modyfikacją była zmiana obszycia kierownicy, ponieważ stara była lekko zmęczona i postanowiłem zmienić to. Skóra, którą została obszyta kierownica pochodzi z palety Bentleya

*Druga jeszcze ciepła modyfikacja to rozszerzenie komputera oraz zmiana szaty graficznej z wersji OPC Unlimited

*Do tego wykonałem pełen detaling samochodu na wiosnę, przegląd w ASO i auto jest szykowane do następnej wakacyjnej podróży

*W zeszłym roku zaliczyłem pierwszą dłuższą trasę, samochód jak i spalanie wyszły rewelacyjnie.

*Nówki funkiel opony na przyszły sezon zimowy (Falken Eurowinter 245/45 R18), wyważone z testem drogowym

*Pierwszą modyfikacją była zmiana obszycia kierownicy, ponieważ stara była lekko zmęczona i postanowiłem zmienić to. Skóra, którą została obszyta kierownica pochodzi z palety Bentleya

*Druga jeszcze ciepła modyfikacja to rozszerzenie komputera oraz zmiana szaty graficznej z wersji OPC Unlimited

*Do tego wykonałem pełen detaling samochodu na wiosnę, przegląd w ASO i auto jest szykowane do następnej wakacyjnej podróży