Jest to wersja Innovation, nie pisze wyposażenia bo ta wersja zawsze była lepiej wyposażona, auto po pierwszym wlascicielu, pan który jeździł nim przez 9 lat niestety zmarł, byl kierownikiem w salonie opla, auto w chwili zakupu miało 9.700 km, opony na dwóch kompletach też są z 2017 roku, przed kupnem zostały wymienione wszystkie płyny i oleje gdzie się tylko dało
--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
-------------------------------------------------Składka Klubowa 2026 - LINK
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
-------------------------------------------------Składka Klubowa 2026 - LINK
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuKolejna insignia 2.0T by jaromat
- Jaromat
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: OKR
- Otrzymał piwo: 3 razy
Kolejna insignia 2.0T by jaromat
Po trzy letniej przerwie od opla postanowiłem wrócić do insigni, na jak długo to nie wiem, chyba że będzie jakiś chętny na ten prawie nowy samochód z 2017 roku 
.
Jest to wersja Innovation, nie pisze wyposażenia bo ta wersja zawsze była lepiej wyposażona, auto po pierwszym wlascicielu, pan który jeździł nim przez 9 lat niestety zmarł, byl kierownikiem w salonie opla, auto w chwili zakupu miało 9.700 km, opony na dwóch kompletach też są z 2017 roku, przed kupnem zostały wymienione wszystkie płyny i oleje gdzie się tylko dało
, auto jeszcze będzie miało w kwietniu spa, jednak szczotki zrobiły swoje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- mazmarcin
- Klubowicz
- Auto: Insignia ST
- Kod silnika: D20DTR
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Wodzisław Śląski
- Postawił piwo: 18 razy
- Otrzymał piwo: 142 razy
Re: Kolejna insignia 2.0T by jaromat
Coś tam musi być popsute jak patrzę na spalanie
Ładny przebieg ale czy dobre dla auta że tyle stało to zobaczysz w praniu.
Ładny przebieg ale czy dobre dla auta że tyle stało to zobaczysz w praniu.
- Jaromat
- Użytkownik
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: B20NFT
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: OKR
- Otrzymał piwo: 3 razy
Spalanie to jak miałem jazdę testową to uważałem, teraz jakoś poniżej dychy nie chce zejść
, a tak na serio mieszkam na wiosce i nie mam tak typowej jazdy miejskiej, to wyjdzie w praniu, dlatego zaczynam powoli to auto rozruszać, nie wiem czy w tym to coś pomoże ale tak mnie nauczono kiedyś. Kupiłem to ze względu na przebieg, bo nie chciałem żeby to trafiło w inne ręce. Taki ze mnie dobry człowiek
. Aha no i nakładki na pedały też już wpadły bo jakoś nie trawie gum 
, zamówiłem nowe na ebay oryginalne bo w serwisie chcą za to 400€,nie wiem skąd oni te ceny biorą, kiedyś kosztowało to lekko ponad 100€.
-
Marek1972
- Forumowicz
- Auto: Insignia2019
- Kod silnika: B15XFL
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Opole
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Inovation podstawowy nie miał wciąż intelilux, ale tak były wersjie doposażone też grubo ponad Elite. Już nie pamiętam poprzedniej Twojej, ale 3 lata przerwy
. Czy ktoś będzie chętny, raczej wiesz jacy są ludzie , bardziej opłaca się jeździć samemu . Sprzedać to odrazu , kiedy widać nowość, bo później ludzie będą tworzyć historie, aby kupić jak każdą inną z tego roku.