--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
-------------------------------------------------Składka Klubowa 2026 - LINK
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Kolejna insignia 2.0T by jaromat

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jaromat
Użytkownik
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: B20NFT
Rok produkcji: 2017
Miasto: OKR
Otrzymał  piwo: 3 razy

Kolejna insignia 2.0T by jaromat

Post autor: Jaromat » 11 lut 2026, o 19:11

Po trzy letniej przerwie od opla postanowiłem wrócić do insigni, na jak długo to nie wiem, chyba że będzie jakiś chętny na ten prawie nowy samochód z 2017 roku 😀😂.
Jest to wersja Innovation, nie pisze wyposażenia bo ta wersja zawsze była lepiej wyposażona, auto po pierwszym wlascicielu, pan który jeździł nim przez 9 lat niestety zmarł, byl kierownikiem w salonie opla, auto w chwili zakupu miało 9.700 km, opony na dwóch kompletach też są z 2017 roku, przed kupnem zostały wymienione wszystkie płyny i oleje gdzie się tylko dało 😂, auto jeszcze będzie miało w kwietniu spa, jednak szczotki zrobiły swoje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mazmarcin
Klubowicz
Auto: Insignia ST
Kod silnika: D20DTR
Rok produkcji: 2018
Miasto: Wodzisław Śląski
Postawił piwo: 18 razy
Otrzymał  piwo: 142 razy

Re: Kolejna insignia 2.0T by jaromat

Post autor: mazmarcin » 11 lut 2026, o 19:17

Coś tam musi być popsute jak patrzę na spalanie :lol:
Ładny przebieg ale czy dobre dla auta że tyle stało to zobaczysz w praniu.

Awatar użytkownika
Jaromat
Użytkownik
Auto: Opel Insignia
Kod silnika: B20NFT
Rok produkcji: 2017
Miasto: OKR
Otrzymał  piwo: 3 razy

Post autor: Jaromat » 11 lut 2026, o 19:30

Spalanie to jak miałem jazdę testową to uważałem, teraz jakoś poniżej dychy nie chce zejść 😡, a tak na serio mieszkam na wiosce i nie mam tak typowej jazdy miejskiej, to wyjdzie w praniu, dlatego zaczynam powoli to auto rozruszać, nie wiem czy w tym to coś pomoże ale tak mnie nauczono kiedyś. Kupiłem to ze względu na przebieg, bo nie chciałem żeby to trafiło w inne ręce. Taki ze mnie dobry człowiek 😂. Aha no i nakładki na pedały też już wpadły bo jakoś nie trawie gum 😀😂, zamówiłem nowe na ebay oryginalne bo w serwisie chcą za to 400€,nie wiem skąd oni te ceny biorą, kiedyś kosztowało to lekko ponad 100€.

Marek1972
Forumowicz
Auto: Insignia2019
Kod silnika: B15XFL
Rok produkcji: 2018
Miasto: Opole
Postawił piwo: 3 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

Post autor: Marek1972 » 11 lut 2026, o 21:35

Inovation podstawowy nie miał wciąż intelilux, ale tak były wersjie doposażone też grubo ponad Elite. Już nie pamiętam poprzedniej Twojej, ale 3 lata przerwy🤔😲 . Czy ktoś będzie chętny, raczej wiesz jacy są ludzie , bardziej opłaca się jeździć samemu . Sprzedać to odrazu , kiedy widać nowość, bo później ludzie będą tworzyć historie, aby kupić jak każdą inną z tego roku.

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Auta forumowiczów”