Insignia bi-turbo waży prawie 2 t.
w 530d lub 535d trzeba liczyć się ze spalaniem na poziomie 7-12 l
wieczorem przeniosę posty
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuNa tempomacie nastawiłem sobie 165, kliknąłem średnie spalanie, wyszło mi 7,4 - 7,8 tak się wahało przy tej jeździe.sonnenberg pisze:dzisiaj zrobiłem 200km - a2 - łódz-warszawa + dojazd do autostrady 10km, przez warszawę trasa AK - średnia prędkość 105km/h na autostradzie nie przekraczałem 145km/h- średnie spalanie z kompa 11.1L/100
Ile może spalić klekot przy takiej jeździe? - nawet ten 195 koni x 4x4 - z 8L albo mniej...
To sporo.sonnenberg pisze:dzisiaj zrobiłem 200km - a2 - łódz-warszawa + dojazd do autostrady 10km, przez warszawę trasa AK - średnia prędkość 105km/h na autostradzie nie przekraczałem 145km/h- średnie spalanie z kompa 11.1L/100
zdjęcia dostałem strasznie to nie wygląd, wkleił bym ale nie umiemyerry pisze:Po zderzaku lampie i błotniku nikt nie kasuje auta. musiało być więcej - skoro zderzak lampy błotnik to i poduchy przód. A jeśli poduchy to auto jest zezłomowane i kupujesz wózek po lepszym dzwonie, gdzie koszt naprawy przewyższał wartość auta. Jak dla mnie Polak odkupił wrak, zrobił i sprzedaje. Weź VIN i idź z nim do ASO sprawdzić czy auto nie jest wycofane z ruchu. Dopiero potem umawiaj się na zdjęcia i oglądanie.
Wysłane z Xperii Z2