--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 30% dla ICP - LINK
--------------------
---------------- Zobacz nasz portal klubowy --------------- Polub naszą stronę na Facebooku --------------- Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
Oddział Śląski
-
- Klubowicz
- Auto: Insignia OPC
- Kod silnika: A28NER
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Katowice (okolice)
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 71 razy
Re: Oddział Śląski
Podobno AMATIC Suszec jest dobry, ja tam robiłem tylko wymianę, więc o naprawach się nie wypowiem, ale dwóch mechaników mi ich polecało.
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2018
- Miasto: Gliwice
Szukam dobrego i uczciwego mechanika z okolic Gliwic, gdzie mógłbym serwisować moją Insignię (Faktura VAT). Możecie polecić jakieś sprawdzone warsztaty?
-
- Nowicjusz
- Auto: INSIGNIA ST 4x4
- Rok produkcji: 2016
- Miasto: Zabrze
Witam kolegów,
jakieś opinie na temat serwisu GM AUTO SERWIS KATOWICE KOŁO MAKRO? Potrzebuje wymienić na cito rozrząd i łańcuch.jestem wstępnie umówiony na odstawienie jutro auta ale jak czytam to nie ma lekko z tym łańcuchem? Ewentualnie jaki warsztat polecacie?
Dodano po 9 minutach 21 sekundach:
i oczywiście witam również koleżanki małe niedopatrzenie z mojej strony :d
jakieś opinie na temat serwisu GM AUTO SERWIS KATOWICE KOŁO MAKRO? Potrzebuje wymienić na cito rozrząd i łańcuch.jestem wstępnie umówiony na odstawienie jutro auta ale jak czytam to nie ma lekko z tym łańcuchem? Ewentualnie jaki warsztat polecacie?
Dodano po 9 minutach 21 sekundach:
i oczywiście witam również koleżanki małe niedopatrzenie z mojej strony :d
-
- Nowicjusz
- Auto: Insignia 2.8 V6
- Kod silnika: A28NET
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Piekary Śląskie
Witam. Czy ktoś poleci sprawdzonego mechanika na Śląsku który wymieni rozrząd w silniku 2.8 V6 ? Jakiej firmy zestaw rozrządu polecacie ? Zastanawiam się nad firmą INA.
- Adamevo8
- Nowicjusz
- Auto: Opel Insignia
- Kod silnika: A20DTH
- Rok produkcji: 2009
- Miasto: Czechowice Dziedzice
- Postawił piwo: 1 raz
Witam. Szukam dobrego i sprawdzonego mechanika w Bielsku Białej Czechowicach lub okolicach. Głównie problemy z silnikiem. Z góry dzięki
- dokia
- Klubowicz
- Auto: Jaguar E-Pace 250hp
- Kod silnika: inny
- Rok produkcji: 2020
- Miasto: z Mazur :)
- Postawił piwo: 233 razy
- Otrzymał piwo: 108 razy
- Kontakt:
Jak poważne problemy to polecam Opel Naftowa Sosnowiec , tylko no że masz tam 50km
- Klaudi0
- Nowicjusz
- Auto: inia a fl
- Rok produkcji: 2015
- Miasto: Jaworzno
- Otrzymał piwo: 1 raz
Witam
Pisze z prośbą o pomoc
Mam pytanie czy jest Ktoś ze okolic Jaworzna (tak do 50km ) z kompem i zczytać mi błędy itp, bo mam świeże auto w domu i wydaje mi się że dużo czeka mnie dłubania przy aucie.
Pisze z prośbą o pomoc
Mam pytanie czy jest Ktoś ze okolic Jaworzna (tak do 50km ) z kompem i zczytać mi błędy itp, bo mam świeże auto w domu i wydaje mi się że dużo czeka mnie dłubania przy aucie.
- ADIX84
- Forumowicz
- Auto: Insignia bi turbo
- Kod silnika: A20DTR
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Pszów
- Otrzymał piwo: 1 raz
Autodiagnostyka Skalik Tadeduszmariusz.sz pisze:Szukam dobrego i uczciwego mechanika z okolic Gliwic, gdzie mógłbym serwisować moją Insignię (Faktura VAT). Możecie polecić jakieś sprawdzone warsztaty?
793 228 104
https://maps.app.goo.gl/F9HtdXX7aAsYK7da6?g_st=iw. Tego mechanika polecam dałem do niego bertone od razu wiedział co ją boli. Wcześniej dwóch innych mechaników się poddało z bertone. Opinie ma dobre na google.
Wysłane z mojego moto g(50) przy użyciu Tapatalka
- Gacek_Rafał
- Klubowicz
- Auto: Insignia
- Kod silnika: F20DVH
- Rok produkcji: 2020
- Moje auto: https://www.insignia-club.pl/viewtopic.php?f=53&t=10078
- Miasto: Radzionków (śląskie)
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 3 razy
-
- Nowicjusz
- Auto: insignia
- Kod silnika: A14NET
- Rok produkcji: 2014
- Miasto: Sosnowiec
Witam
Ktoś z okolicy Katowic - potrzebuje ogarnąć zegary - rozszerzyć o temperaturę płynu chłodzącego Insignia A 2014r facelift 1.4 Turbo , wskaźniki w wersji Midlevel, INTELLILINK NAVI900 bez touchpada.
Ktoś z okolicy Katowic - potrzebuje ogarnąć zegary - rozszerzyć o temperaturę płynu chłodzącego Insignia A 2014r facelift 1.4 Turbo , wskaźniki w wersji Midlevel, INTELLILINK NAVI900 bez touchpada.