--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------Obrazek Zobacz nasz portal klubowy ---------------Obrazek Polub naszą stronę na Facebooku ---------------Obrazek Dołącz do naszej Grupy na Facebooku

Obwodnica łódź nieoznakowani

...na tematy kwadratowe i podłużne
Awatar użytkownika
wassermann
Zapaleniec
Auto: Insignia GSi 2.0T
Kod silnika: B20NFT
Rok produkcji: 2018
Miasto: nec temere, nec timide
Postawił piwo: 3 razy
Otrzymał  piwo: 42 razy

Re: Obwodnica łódź nieoznakowani

Post autor: wassermann » 30 sty 2017, o 11:12

Na forum "spotterów" videoradarowych podali info, że aktualnie wszystkie łódzkie Insignie znajdują się w naturalnym środowisku Opla - w serwisie :) A przecież w Łodzi jeżdżą także poliftowe, czyli dość młode...

Ogólnie na tamtym forum Insignia ma negatywną opinię, a wśród uczestników są także mundurowi. Słabo jeździ i się psuje :P Najlepszą prasę mają Passaty i Skody - Superb i Octavie RS. Vectry oceniali neutralnie, Insignię i Alfy negatywnie. Ale z drugiej strony to takie internetowe gadanie - sam kiedyś gadałem z facetem z serwisu, do którego przyjeżdżały z przetargu na serwis warmińsko-mazurskie Superby V6 - podobno skrzynie DSG w nich padały regularnie.

Osobiście widziałem kiedyś półroczną Insię 2.0T na dłuższym postoju w ASO - pęknięta głowica. Serwis twierdził, że policjanci sami się do tego przyczynili lejąc zimną wodę na rozgrzany silnik - no ale dlaczego wystąpił niski poziom cieczy w nowym aucie niech mi ktoś powie (przebieg 20 tys. km)?

Tak czy siak w Łodzi na krótki czas spokój od Insigni...

AydeeN
Nowicjusz
Auto: Insignia ST
Kod silnika: A20DT
Rok produkcji: 2010
Miasto:

Re: Obwodnica łódź nieoznakowani

Post autor: AydeeN » 30 sty 2017, o 17:18

Po A2 w okolicach łodzi może się zdarzyć Iśka, czy SuperB? Czy raczej tam nie jeżdżą?

carvertical VIN check
ODPOWIEDZ

Wróć do „Rozmowy różne...”