--------------------------------Zapraszamy do naszej Grupy na Facebooku - KLIK
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na Facebooku
--------------------
----------------------------carVertical historia pojazdu - rabat 20% dla ICP - LINK
--------------------
----------------
Zobacz nasz portal klubowy ---------------
Polub naszą stronę na Facebooku ---------------
Dołącz do naszej Grupy na FacebookuCD500 DVD800 aktualizacja map
Regulamin forum
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
Nie jest dozwolone zamieszczanie ogłoszeń o odpłatnym udostępnianiu danych kartograficznych (map) do nawigacji Opla. Warunki producenta: link
-
kud
- Użytkownik
- Auto: Insignia
- Kod silnika: A20DT
- Rok produkcji: 2018
- Miasto:
- Otrzymał piwo: 1 raz
Re: CD500 DVD800 aktualizacja map
Pewnie za friko. Na forum sobie pomagamy - w nazwie jest "CLUB". Są inne portale do zarabiania papierków.
-
chomik82
- Nowicjusz
- Auto: ASTRA J 2.0 CDTI 160
- Rok produkcji: 2011
- Miasto: Kraków
Jak najbardziej aktualne. Na priva prześlę dane. Co do kolegów ze Śląska mogę się z nimi umówić i im to podrzucić. W miarę często jeżdżę w okolice Śląska także myślę, że uda się z umówić.flcn pisze:Chyba pierwszy w kolejności był chomik82 z Krakowa . Aktualne? Jeśli tak, to dawaj adres.
Następni byli kamsul85 i Barracuda na Śląsku, a potem Yasio1989 z okolic Krosna.
-
shaqal
- Forumowicz
- Auto: Insignia OPC
- Kod silnika: A20NHT
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: GD
- Otrzymał piwo: 2 razy
- Kontakt:
Raczej nie za friko, bo dostalem taką wiadomość:kud pisze:Pewnie za friko. Na forum sobie pomagamy - w nazwie jest "CLUB". Są inne portale do zarabiania papierków.
"Witam
koszt wgrania dla użytkownika z forum to 90zł + darmowe podłączenie do kompa i aktywacja dodatkowych funkcji na wyświetlaczu.
Pozdrawiam"
- peja-1991
- V-ce Prezes ds organizacyjnych
- Auto: Insignia
- Kod silnika: D16SHT
- Rok produkcji: 2019
- Miasto: Warszawa
- Postawił piwo: 3 razy
- Otrzymał piwo: 98 razy
- Kontakt:
w takim razie ogłoszenie użytkownika zostało skasowane a kolejne zostanie odpowiednio nagrodzone
"Krytyk i eunuch z jednej są parafii
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
obaj wiedzą jak, żaden nie potrafi" Tadeusz Boy-Żeleński
-
kamsul85
@flcn jak dla mnie taki układ pasuje, dlatego czekam na informacje od chomik82 kiedy dokona aktualizacji i będzie potrzebował adresu do wysyłki
-
Pruski
- Użytkownik
- Auto: Insignia 4x4
- Rok produkcji: 2009
- Miasto:
Drodzy,
w najbliższych dniach będę potrzebował wgrać mapki do Insigni, czy jest ktoś w Warszawie lub na wschód w stronę Mińska, kto poratuje mapami?
Pacjent to Insignia 2009r, navi DVD800
W drodze wdzięczności, mogę przykładowo pomóc w diagnozie OP-COMem lub aktywować kompa.
W ostateczności nawet otworzę portfel...
w najbliższych dniach będę potrzebował wgrać mapki do Insigni, czy jest ktoś w Warszawie lub na wschód w stronę Mińska, kto poratuje mapami?
Pacjent to Insignia 2009r, navi DVD800
W drodze wdzięczności, mogę przykładowo pomóc w diagnozie OP-COMem lub aktywować kompa.
W ostateczności nawet otworzę portfel...
-
icemanevo
A skąd sobie można "załatwić" plytkę? Chodzi o ogłoszenia i płyty za 350 zł? I czego się można spodziewać po takiej płycie? Ona jest oryginalna czy przegrywana, ma jakieś różnice w stosunku do ASO? Jak ją sprawdzić ewentualnie przy zakupie czy jest ok? Chodzi mi czego się można spodziewać po takich ogłoszeniach.IBZI pisze:Najlepiej załatwić sobie płytkę. Cała Europa i tak Ci nie wejdzie. Wybierz sobie państwa, po których będziesz jeździł i wgraj do navi. To opcja najbardziej ekonomiczna. Jeśli kasa nie gra roli, to kup sobie płytkę (np. w ASO). I jeszcze jedna ważna rzecz. Upewnij się jakie mapy pasują do Ciebie (sprawdź VIN). Może się okazać, że nie ma nowych map dla Twojej nawigacji.
Z góry dziękuję za pomoc, bo nie do końca jeszcze ogarniam tematy nawigacji.
Pozdrawiam.
- IBZI
- Moderator
- Auto: Insignia 2.0
- Rok produkcji: 2013
- Miasto: Gliwice
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 42 razy
Tutaj nie sprzedajemy usługi aktualizacji map. Na Forum użyczamy sobie płytki (oryginały). Napisz jaką masz nawigację, rok modelowy auta, co Cię interesuje. Pewnie się ktoś odezwie.
- ICEMANIK
- Użytkownik
- Auto: Ins OPC Line AiR/KW
- Miasto: Poznań
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ooooo właśnie
chciałbym się cieszyć z najnowszej aktualizacji (chyba 14/15) dla my2009 dvd800, pomoże ktosik?
Mam stara wersję, ale ona połowy dróg nie widzi, więc jedzie się kulawo jak na ekspresówce krzyczy, żeby skręcić w lewo![Szalony ]:->](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Mam stara wersję, ale ona połowy dróg nie widzi, więc jedzie się kulawo jak na ekspresówce krzyczy, żeby skręcić w lewo
-
NODROFO
Witam.Mam Isie 2011 literka B , chętnie odświeże mapy , jestem z Bydgoszczy, ktoś, coś☺19 maj będę w Krakowie, pozdrawiam klubowiczów.
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Miasto: LDZ
@NODROFO, jeśli będziesz jechał do Krakowa przez Łódź, to zapraszam na aktualizację. Do 19.05 moja płyta powinna już wrócić z objazdówki po kraju
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
- Barracuda
- Nowicjusz
- Auto: Astra J
- Kod silnika: A14NET
- Rok produkcji: 2010
- Miasto: Sosnowiec
Płytka jest obecnie u mnie. Jestem już po aktualizacji także mogę wysyłać dalej, tylko nie wiem do kogo
. Proszę o info.
P.S. Oczywiście WIELKIE podziękowania dla @flcn za udostępnienie płytki
P.S. Oczywiście WIELKIE podziękowania dla @flcn za udostępnienie płytki
-
Pruski
- Użytkownik
- Auto: Insignia 4x4
- Miasto:
Ja 
Tylko się upewnię, jaka wersja? Podpasuje do mnie? ;
EDIT:
Ahhh, ok nie wpierdzielam się w kolejkę
Tylko się upewnię, jaka wersja? Podpasuje do mnie? ;
EDIT:
Ahhh, ok nie wpierdzielam się w kolejkę
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2016, o 20:24 przez Pruski, łącznie zmieniany 1 raz.
- flcn
- Użytkownik
- Auto: ST Cdti
- Miasto: LDZ
@Barracuda,
Szybki jesteś
. Cieszę się, że się udało.
Jeśli nie ma więcej chętnych na Śląsku, to następny w kolejce był @Yasio1989. Yasio, dawaj adres na priv to Ci Barracuda wyśle płytkę.
Szybki jesteś
. Cieszę się, że się udało. Jeśli nie ma więcej chętnych na Śląsku, to następny w kolejce był @Yasio1989. Yasio, dawaj adres na priv to Ci Barracuda wyśle płytkę.
-
Yasio1989
-
chomik82
- Nowicjusz
- Auto: ASTRA J 2.0 CDTI 160
- Miasto: Kraków
-
krzysiekem
Witam kolegów, bardzo bym prosił o dopisanie mnie do listy chętnych na aktualizacje. Mieszkam w UK a w lipcu zjeżdżam na swoje weselicho, co prawda mam mapki, ale tylko pełną Anglie i główne drogi europy, na prawdę przydałaby się dokładna mapa Polski. Insignia z 2011 no i literka B.
Zdaje sobie sprawę, że koszt wysyłki może być droższy niż zwykle, więc chętnie go pokryje.
Zdaje sobie sprawę, że koszt wysyłki może być droższy niż zwykle, więc chętnie go pokryje.
- Paweł Pablo
- Użytkownik
- Auto: Insignia A ST FL
- Kod silnika: B20DTH
- Rok produkcji: 2017
- Miasto: Wyrzysk/Piła/Wielkopolska
- Postawił piwo: 2 razy
Ktoś pisał wcześniej że ma wyjść nowa mapa 2016 do MY2009/2010 ,coś wiadomo bo dostaje sprzeczne informację?
-
Rafal_b
Witam, szukam mozliwosci aktualizacji map DVD 800 z Insigni z 2010(wersja B w VIN), niestety w mojej okolicy (Wrocław, Oława) ceny sa na poziomie 300 zł , co jest dla mnie szaleństwem. Czy jest ktoś w okolicy, kto może pożyczyć ta płytę, lub zaproponować jakas nieco sensowniejsza cenę (max 100 PLN )?